Samsung a lansat oficial în România noua serie Galaxy S23, cu ajutorul unui spectacol cu drone

Scris de | 16 februarie, 2023
Samsung a lansat oficial în România noua serie Galaxy S23, cu ajutorul unui spectacol cu drone

Samsung Electronics a celebrat lansarea oficială a seriei Galaxy S23 în România lansând o provocare pentru invitații prezenți la eveniment – de a intra în Night Land, un univers de gaming populat de personaje de tip cyberpunk. Inspirat de unul dintre din pricipalele atuuri ale seriei Galaxy S23 – o cameră foto capabilă să capteze detalii impresionante chiar și în condiții de lumină slabă – dar și de nopțile petrecute cu prietenii, serile de gaming și momentele de relaxare de la final de zi, Night Land i-a îndemant pe oameni să exploreze un tărâm virtual adus în realitate.

Cu mesajul #SharetheEpic, participanții la evenimentul de lansare au asistat la proiecții de video mapping, dar și la cel mai mare show de drone organizat de un brand până acum în București. Aproape 200 de drone au transpus povestea unui personaj pasionat de mobile gaming care intră în Night Land unde întâlnește trei eroi, fiecare cu diferite puteri. Noua serie Galaxy S23 îi oferă personajului principal propria putere – instrumentele și tehnologia necesară pentru a-și duce pasiunea la următorul nivel și a deveni câștigător în universul Night Land. Finalul poveștii aduce în prim-plan cele trei noi smartphone-uri – Galaxy S23, S23+  și S23 Ultra în trei dintre cele patru culori ale seriei – Phantom Black, Cream, Green și Lavender. Show-ul de drone poate fi urmarit aici.

Călătoria în Night Land a fost construită ca o experiență imersivă care să ofere ocazia celor prezenți să interacționeze cu cele mai puternice telefoane lansate de Samsung până acum. În acest tărâm i-am adus pe oameni mai aproape de noi, de universul de brand și de viziunea noastră despre un viitor mai conectat, în care limitele cu siguranță pot fi depășite.”, declară Simona Panait. Director de Marketing Samsung România și Bulgaria.

Cei prezenți la eveniment, printre care și membrii ai #TeamGalaxy, au putut experimenta noile feature-uri ale camerei foto și performanța noilor procesoare prin demonstrații de gaming. Atât invitații, cât și cei online, au fost încurajați să se joace cu un filtru AR dedicat pentru a deveni un personaj din Night Land-ul virtual.

Noile telefoane din seria Galaxy S23 vor fi disponibile din 17 februarie pe site-ul Samsung și în magazinele partenere. Toate modelele vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender. Poți citi aici review-ul nostru pentru Samsung Galaxy S23 Ultra, sau poți urmări video review-ul aici.

Etichete: , , , , ,