Realme vrea să pună un Dynamic Island ca la iPhone pe telefonul realme C55

Scris de | 23 februarie, 2023
Realme vrea să pună un Dynamic Island ca la iPhone pe telefonul realme C55

Credeam că moda cu Dynamic Island de la iPhone 14 Pro a dispărut, dar se pare că de abia începe frenezia. Realme a admis că va pune o astfel de funcţie pe un telefon de buget numit realme C55, în vreme ce Xiaomi o aduce pe Xiaomi 13 Lite.

În cazul realme se numeşte Realme Mini Capsule şi va afişa diferite funcţii ale aplicaţiilor în jurul unui decupaj în ecran pentru camera selfie. Realme C55 va veni cu suport pentru încărcare SuperVOOC şi ar putea debuta la MWC 2023, în Barcelona. Dynamic Island debuta în septembrie 2022, ca o funcţie ce permitea decupajului regândit Apple, cel ce ia locul bretonului să afişeze informaţii utile.

E vorba despre ghidare turn by turn în Maps, un cronometru, notificări sau posibilitatea de a trece cu o apăsare la alte aplicaţii. În cazul lui Realme C55, acest Dynamic Island va fi un shortcut pentru un indicator de încărcare spre exemplu. Terminalul are baterie de 4880 mAh, care se încarcă la 33W. Va rula Android 13 şi va avea o interfaţă custom realme UI 4.0 aplicată.

Marea problemă cu astfel de funcţii copiate de la Apple e că te poţi trezi oricând cu un proces. Deja pe Android apăruseră câteva aplicaţii de genul pe final de an 2022, dar nu am mai auzit prea mult despre ele după frenezia iniţială.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice