Apple anunţă o nouă culoare cool pentru iPhone 14: galben aprins

Scris de | 8 martie, 2023
Apple anunţă o nouă culoare cool pentru iPhone 14: galben aprins

Apple a făcut pe 7 martie refresh-ul clasic de nuanţe pentru iPhone-urile sale. iPhone 14 şi iPhone 14 Plus sunt acum disponibile şi pe galben, după ce în primăvara lui 2022 Apple a oferit iPhone-uri verzi, iar în 2021 modele mov.

Nuanţa de galben care apare aici este una intensă şi vie. Se aplică atât la panoul de sticlă din spate, dar şi la rama din aluminiu. E undeva între galbenul pal de la iPhone 11 şi cel intens de la iPhone XR. Spre deosebire de verdele de anul trecut, galbenul de acum nu ajunge şi pe modelele Pro. Până la acest debut, iPhone 14 era disponibil pe nuanţe ca Midnight, Starlight, PRODUCT (RED), Blue şi Purple.

În afară de nuanţă, nu există nicio diferenţă de specificaţii faţă de modelul de bază. Apple a mai anunţat şi 4 nuanţe pentru husele sale din silicon pentru iPhone 14: Canary Yellow, Olive, Sky, Iris, fiecare cu preţ de 49 de dolari. Telefoanele iPhone 14 şi 14 Plus galbene se vor putea precomanda de pe 10 martie. Noile huse sunt disponibile deja de azi.

Între timp au apărut informaţii ca iPhone SE 4 ar fi fost amânat până în 2024 şi va aduce un ecran OLED produs de către BOE.

Etichete: , , , ,