The Mageseeker: A League of Legends Story se lansează pe 18 aprilie

Scris de | 8 martie, 2023
The Mageseeker: A League of Legends Story se lansează pe 18 aprilie

Riot Forge a anunțat data lansării și a dat drumul precomenzilor pentru The Mageseeker: O poveste League of Legends, un joc de acțiune RPG 2D de tip hi-bit pixel, în care jucătorii vor conduce o revoluție cu ajutorul unei armate de magi proscriși.

Jocul The Mageseeker: O poveste League of Legends va fi disponibil începând cu 18 aprilie 2023 pentru platformele Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 (PS4) și PlayStation 5 (PS5) și, de-asemenea,  pentru PC prin intermediul Steam, GOG, și Epic Games Store. Jocul este acum disponibil pentru pre-comandă pe toate site-urile digitale importante pentru suma de 29.99 de euro, versiune ce include ca bonus și o creatură magică Lost Silverwing.

The Mageseeker este de asemenea disponibil și ca Digital Deluxe Edition (39.99 euro), care oferă iteme digitale, precum Silverwing Supply Station Pack, Home Sweet Cave Decorations, Exclusive Spells și Unchained Skins. Versiunea fizică Collector’s Edition (169.99 euro) este disponibilă și conține o statuie Sylas, un volum de artă, un print de artă deluxe, o bandă desenată hardcover, insigne cu Sylas & Lux și un disc vinil cu coloana sonoră, totul într-o cutie personalizată.

Dezvoltat de Digital Sun, creatorii Moonlighter, The Mageseeker este un RPG de acțiune 2D hi-bit pixel, ce are loc în Demacia, un regat puternic din lumea Runeterra, care încearcă reducăfolosirea a ceea ce se consideră magie interzisă, în timp ce folosește magia pentru a mențineordinea. Jucătorii vor juca în rolul lui Sylas, un mag evadat care se alătură unor rebeli. Revoluțialor va spulbera pacea înșelătoare a Demaciei, o pace construită cu sângele și sudoarea magilor. Mageseeker oferă o experiență de joc fantasy plină de acțiune pentru cei care doresc să experimenteze o poveste despre putere, identitate și dreptate.

Etichete: , , , , ,