ChatGPT ajunge pe Apple Watch, printr-o aplicaţie din App Store

Scris de | 10 martie, 2023
ChatGPT ajunge pe Apple Watch, printr-o aplicaţie din App Store

S-a vorbit mult despre ChatGPT în ultima vreme, fie sub formă de extensii în browser, fie sub forma unui serviciu disponibil acum cu plată. A fost integrat şi în soluţiile Microsoft şi acum ajunge pe Apple Watch.

Aplicaţia respectivă se numeşte WatchGPT şi costă 3.99 dolari în App Store. Ea permite realizarea de interacţiuni prin comandă vocală cu ChatGPT. Poţi primi răspunsuri la întrebări sau genera mesaje mai lungi fără a fi nevoie să scrii. Rezultatele oferite de această aplicaţie şi de chatbot vor putea fi partajate în social media, prin email şi prin mesaj text.

Aplicaţia se poate seta ca un „complication”, un soi de widget pe ecranul ceasului. E disponibilă în olandeză, engleză, franceză şi spaniolă. Deocamdată poţi să îi pui o singură întrebare acestui chatbot, dar pe viitor vei putea purta conversaţii întregi direct de la încheietură. Toate răspunsurile vor fi citite cu voce tare de către asistentul de pe ceas.

Gurile rele spun că Apple ar trebui să simtă ameninţarea asupra lui Siri din partea lui ChatGPT. De văzut şi cât de restrictiva va deveni Microsoft cu integrarea chatbot-ului pe plaformele rivale.

Etichete: , , ,

Sursa: Phone Arena