Sonos integrează acum Spatial Audio în aplicația Apple Music

Scris de | 14 martie, 2023
Sonos integrează acum Spatial Audio în aplicația Apple Music

Sonos a anunțat că va adăuga suport pentru spatial audio pe Apple Music, iar posesorii de device-uri Sonos vor avea acces la conținut spatial audio pe Apple Music începând cu 28 martie 2023.

Spatial Audio oferă o experiență de audiție imersivă, multidimensională, care devine rapid un format de înregistrare principal printre artiștii, producătorii și inginerii de top. Disponibil pe Sonos Era 300, Arc și Beam (Gen 2), Apple Music cu spatial audio va plasa ascultătorii în centrul muzicii lor preferate, având acces la un catalog de piese în continuă dezvoltare și la playlist-uri curatoriate de experți care includ cântecele unor artiști renumiți din toate genurile muzicale.

„Este o perioadă palpitantă în muzică, deoarece spatial audio – și creativitatea artiștilor care vine odată cu această experiență – continuă să crească,” spune Giles Martin, producător, compozitor câștigător al premiilor Grammy și VP Sound Experience  Sonos. „Sonos continuă să le ofere ascultătorilor inovație de top în materie de sunet, asigurându-se că aceștia au acces, prin intermediul Apple Music, la experiențe transformatoare, cum ar fi spatial audio cu Dolby Atmos, astfel încât să poată simți mai mult din conținutul pe care îl iubesc.”

Recent, Sonos a anunțat lansarea celor mai noi boxe inteligente ale sale, Era 300 și Era 100. Atât Era 300 (2.499 lei), cât și Era 100 (1.399 lei) vor fi disponibile la nivel global începând cu 28 martie 2023.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , ,