Căştile Sony WF-1000XM5 sunt gata de lansare şi avem deja fotografii

Scris de | 16 martie, 2023
Căştile Sony WF-1000XM5 sunt gata de lansare şi avem deja fotografii

Atunci când Sony lansează o pereche de căşti din gama WF, poţi fi sigur că toată industria e cu ochii pe ele. A trecut ceva vreme de când a apărut Sony WF-1000XM4, mai aprecis în 2021, aşa că e momentul pentru un succesor. Se numeşte Sony WF-1000XM5 şi tocmai a apărut în imagini cât se poate de legit.

Sony are obiceiul de lansa căşti Bluetooth high end şi earbuds cam la fiecare 2 ani, deci momentul a sosit. Noile buds au fost certificate de către FCC recent, iar imaginile apărute acum dezvăluie că noul model e mai compact decât predecesorul. E un lucru care va fi apreciat de ceva lume, pentru că M4 a fost criticat pentru că e… „gigantesc”. La interiorul tocului vedem că Sony a trecut la o abordare cu 2 pini în loc de 3, pentru a încărca aceste căşti.

Asta în vreme ce materialul tocului pare să fie plastic mat, ca şi la M4. E greu de zis cum s-au schimbat dimensiunile, dar la prima vedere aş zice că avem un produs mai mic decât M4. Tocul e certificat pentru 5V şi 230 mAh, acolo unde predecesorul avea 5V şi 140 mAh. Sperăm să primim şi încărcare mai rapidă. LED-ul s-a mutat de la interiorul tocului în faţă şi avem şi încărcare wireless disponibilă.

WF-1000XM5 e produs în China, ca şi Sony LinkBuds S şi aşteptăm un debut până în vara. Preţul va gravita pe la 1200 lei la debut probabil.

Etichete: , , ,

Sursa: thewalkmanblog