Netflix pregăteşte peste 100 de jocuri pentru mobil

Scris de | 22 martie, 2023
Netflix pregăteşte peste 100 de jocuri pentru mobil

Netflix începe să ia tot mai mult în serios segmentul de gaming pe mobil şi ar pregăti nu mai puţin de 100 de jocuri pentru viitorul apropiat. Compania a adăugat la subscripţia sa cu câţiva ani în urmă o serie de jocuri gratuite.

Iniţial avea doar câteva jocuri Stranger Things, apoi a extins portofoliul cu titluri casual şi a şi cumpărat câţiva dezvoltatori pricepuţi. E încă multă lume care nu ştie că are jocuri incluse gratuit cu abonamentul, totuşi. Ei bine gigantul streaming-ului a anunţat că peste 100 de jocuri se vor alătura librăriei sale. Asta înseamnă că aproape se dublează portofoliul actual, estimat la 55 de titluri.

40 de noi jocuri pentru mobil se vor lansa în a doua parte a acestui an, în vreme ce 70 de titluri se află în dezvoltare la parteneri. Pe lângă acestea, studiourile cumpărate recent de Netflix lucrează la 16 jocuri complet noi. Probabil vă întrebaţi şi care sunt hiturile din acest portofoliul. Se pare că Too Hot to Handle: Love is a Game e unul dintre cele mai jucate jocuri de pe platformă. E asociat unui show de dating nescriptat, „Too Hot to Handle”.

Ubisoft pregăteşte jocul Mighty Quest: Rogue Palace pentru lansare pe aceeaşi platformă, pe final de aprilie. O altă veste importantă e că seria Monument VAlley va sosi complet gratuit pe Netflix începând din 2024.

Etichete: , , ,

Sursa: Phone Arena