Huawei Watch Ultimate este răspunsul Huawei la Apple Watch Ultra; Se poate scufunda la 100 de metri

Scris de | 24 martie, 2023
Huawei Watch Ultimate este răspunsul Huawei la Apple Watch Ultra; Se poate scufunda la 100 de metri

Huawei a prezentat pe 23 martie telefoanele flagship Huawei P60 şi P60 Pro, dar împreună cu ele a venit şi un ceas, Huawei Watch Ultimate. El este gândit ca un rival pentru Apple Watch Ultra şi primul lucru care surprinde la el e faptul că permite scufundări până la 100 de metri adâncime.

Acest ceas este mai bine dotat decât Huawei Watch GT3 Prosi are un corp mai robust, fiind gândit pentru scufundători profesionişti. Noul venit foloseşte un ecran LTPO AMOLED de 1.5 inch, cu refresh rate între 1 Hz şi 60 Hz. Are o baterie generoasă de 530 mAh, iar Huawei promite până la 14 zile de autonomie cu o singură încărcare pentru utilizatorii de rând, în vreme ce utilizatorii mai activi primesc cam 8 zile.

Purtabilul suportă încărcare Qi wireless, iar încărcătorul oferit la pachet are nevoie de doar 60 de minute pentru o încărcare completă. Sunt disponibili şi senzorii obişnuiţi pentru puls, saturaţie de oxigen, EKG. Corpul acestui ceas are 16 structuri rezistente la apă, rezistând la presiunea extremă a scufundărilor marine. Există chiar şi un Expedition Mode disponibil, care foloseşte poziţionare globală cu 5 sisteme GNSS pentru a oferi cartografiere şi mai bună, cu puncte de reper în sălbăticie.

Mai primim şi clasicele senzor de puls, SpO2, VO2 Max, stres, monitorizare somn şi paşi. Huawei Watch Ultimate are un corp din zirconiu şi liquidmetal, plus o curea din cauciuc şi nitrol hidrogenat. Muchia e ceramică, iar display-ul e protejat cu sticlă de safir. Produsul costă de la 800 de euro în versiunea cu o curea din cauciuc sau 940 cu cea metalică.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena