Huawei anunță lansarea rivalului pentru Apple Watch Ultra: cu ce se laudă Huawei Watch Ultimate

Scris de | 3 aprilie, 2023
Huawei anunță lansarea rivalului pentru Apple Watch Ultra: cu ce se laudă Huawei Watch Ultimate

Huawei a anunțat astăzi lansarea în Europa a celui mai recent smartwatch, Huawei Watch Ultimate. Ceasul este creat cu o carcasă dintr-un aliaj de tip Liquid Metal pe bază de zirconiu. Este pentru prima dată când acest material, rezervat de obicei ceasurilor tradiționale de lux, cu o strălucire metalică de înaltă calitate, este folosit la un smartwatch. Vine cu proprietăți unice, cum ar fi faptul că este de 4,5 ori mai rezistent și de 2,5 ori mai dur decât oțelul inoxidabil, astfel că acest smartwatch este suficient de rezistent pentru a-l lua cu tine pe terenuri stâncoase, în deșerturi fierbinți, la cine luxoase, precum și pentru purtarea zilnică.

Huawei Watch Ultimate este disponibil în două ediții: Huawei Watch Ultimate Voyage Blue și Huawei Watch Ultimate Expedition Black. Varianta Voyage Blue are o lunetă ceramică nano-tech de un albastru profund care amintește de oceanele vaste, astfel că această ediție reprezintă o declarație excelentă pentru cei care iubesc sporturile nautice. Între timp, Huawei Watch Ultimate Expedition Black este creat pentru cei curajoși care iubesc activitățile în aer liber și ieșirea din zona de confort. Corpul său ușor este realizat din material ceramic nano-tech cu tahimetru.

Ceasul are un panou LTPO AMOLED subțire, dar flexibil, cu un capac din sticlă de safir de înaltă rezistență, rezistent la uzură. Brățara Ultimate Voyage Blue este realizată dintr-un aliaj dur de titan, care are o durabilitate de două ori mai mare decât cea a oțelului inoxidabil și este mult mai ușor. De asemenea, ambele variante de culoare ale ceasului sunt prevăzute cu o curea unică din cauciuc nitrilic hidrogenat (HNBR). Pentru o mai mare comoditate, ambele ceasuri inteligente Huawei Watch Ultimate vin cu trei butoane care imită stilul de design al unui ceas tradițional de înaltă clasă: coroana rotativă 3D, butonul de funcție și butonul de asistență, fiecare fiind dedicat unor sarcini diferite.

Scufundare până la 100m adâncime

Huawei Watch Ultimate vine cu suport pentru un nivel de scufundare de 100 de metri, fiind în același timp echipat cu capacități audio – o performanță fără precedent în cazul smartwatch-urilor obișnuite. Un design patentat cu 16 structuri rezistente la apă permite ceasului să reziste la presiunea extremă de la mare adâncime. Ceasul a fost supus testelor standardului de rezistență la apă ISO 22810 și standardului EN13319 privind echipamentele de scufundare și poate rezista 24 de ore la 110 metri adâncime.

Sunt disponibile 4 moduri diferite de scufundare din care poți alege, cum ar fi scufundarea de agrement, scufundarea tehnică și scufundarea liberă, precum și măsurarea sau vizualizarea setărilor de scufundare liberă, valoarea GF (Gradient Factor). Ceasul folosește algoritmul de decompresie Bühlmann, testat, pentru a monitoriza continuu datele de scufundare și oferă sugestii în timp real, bazate pe mediu. De asemenea, pot fi setate peste 20 de remindere, ceea ce facilitează organizarea planurilor de scufundare.

Expedition Mode

Huawei Watch Ultimate folosește un nou mod (Expedition Mode), special conceput pentru a recrea senzația și atmosfera sporturilor în aer liber. Această funcție este destinată iubitorilor de aventuri în aer liber de pretutindeni și le va satisface diversele nevoi de explorare în scenarii precum off-roading în deșert, camping și drumeții. Cu capacități de poziționare de precizie cu cinci sisteme cu frecvență dublă (GNSS), acesta susține afișarea datelor profesionale de explorare în aer liber, măsurarea nivelului de oxigen din sânge și îți pune la dispoziție instrumente pentru aventura în aer liber. Ceasul înregistrează cu precizie traiectoria de exerciții fizice a utilizatorului cu puncte de marcare, permițând întoarcerea cu ușurință la punctul de plecare sau la orice locație anterioară.

Ceasul include și funcții de sănătate, precum analiza ECG îmbunătățită certificată CE MDR, notificarea ritmului cardiac neregulat, depistarea precisă a riscului de ateroscleroză, monitorizarea SpO2 pe tot parcursul zilei, urmărirea somnului pe tot parcursul nopții și monitorizarea stresului. De asemenea, vine cu o autonomie remarcabilă a bateriei și încărcare de mare viteză, utilizatorii putându-se bucura de o autonomie de 2 săptămâni. Atunci când bateria ceasului inteligent se descarcă, încărcarea rapidă fără fir asigură încărcarea completă în 60 de minute și 25% în 10 minute.

Preț și disponibilitate

Huawei Watch Ultimate se lansează în România, la precomandă, cu prețul pornind de la 3499 lei și este disponibil în magazinul online Huawei, de azi, 3 aprilie 2023. În perioada promoțională 3 -12 aprilie, vine și cu o ofertă bundle: pe lângă ceas, vei primi la pachet o pereche de căști FreeBuds Pro 2. În plus, clienții care se abonează la newsletter-ul Huawei Store primesc automat un voucher care oferă o reducere de 250 lei din prețul noului produs. Nu în ultimul rând, clienții noului smartwatch primesc dublu puncte de loialitate, ce pot fi transformate în discounturi viitoare. 

Produsul poate fi achiziționat în 12 rate fără dobândă si livrare gratuită.

Etichete: , , , , ,