Cum transformi un iPhone într-un Galaxy S23 cu o aplicaţie

Scris de | 1 aprilie, 2023
Cum transformi un iPhone într-un Galaxy S23 cu o aplicaţie

Samsung vrea să atragă posesorii de telefoane Apple în tabăra sa şi face asta prin intermediul unei aplicaţii. E vorba despre Try Galaxy, o aplicaţie care odată instalată pe iPhone îţi va emula experienţa unui Samsung Galaxy S23.

E vorba despre interfaţa One UI 5.1 aplicată peste Android 13 spre exemplu. Aplicaţia este disponibilă în 14 limbi, de la engleză şi franceză la germană şi spaniolă. Include tutoriale pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu One UI, dar îţi permite şi să încerci diferite aplicaţii şi funcţii găsite de obicei pe un terminal Galaxy. Poţi încerca inclusiv camera, care oferă captură Nightography cu adevărat cinematică şi AI transformativ pentru capturi foto mai clare şi mai viu colorate.

Inclusiv Photo Remaster poate fi testat, un tool pentru editare foto în cadrul aplicaţiilor. Există şi un clip video în cadrul aplicaţiei care demonstrează modul în care seria Galaxy S23 „redefineşte performanţa de top”. Samsung se laudă cu faptul că te poţi scufunda „în cea mai nouă lume a lui One UI 5.1”, care include wallpaper-uri personalizabile, iconuri, interfeţe ale mesageriei, fundaluri şi altele. Aplicaţia se poate descărca foarte uşor, pur şi simplu scanând codul de bare din imaginea de mai sus sau intrând pe site-ul trygalaxy.com de pe telefon.

E doar una dintre mutările pe care Samsung le face pentru a fura clienţi de la Apple, după spoturile publicitate pentru telefoanele sale pliabile, care fac aluzie la „grădina zidită” din ecosistemul Apple.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena