PS5 Slim a apărut într-un magazin de electronice

Scris de | 1 aprilie, 2023
PS5 Slim a apărut într-un magazin de electronice

După ce am avut o sumedenie de scăpări legate de PS5 Pro şi chiar PlayStation 6, acum avem şi informaţii palpabile despre PS5 Slim. Consola a apărut la un retailer australian, ceea ce s-a mai întâmplat şi cu alte dispozitive.

Se discută de ceva vreme despre o nouă versiune de PS5, cu un drive Blu-Ray detaşabil şi un design ceva mai compact. Această versiune ar putea sosi în a doua parte a acestui an. Retailerul australian The Good Guys a listat consola la vânzare deja. Listarea menţionează că noul PS5 e mai subţire, are grafică HDR şi „culori vibrante pentru gaming şi streaming de filme şi seriale”.

Fie e o farsă, fie cineva a scăpat produsul Sony. Informaţia apare pe site-ul The Good Guys şi ar fi disponibilă acum din 2021, cu o descriere similară cu cea a lui PS4 Slim. Posibil ca retailerul să fi înlocuit doar o cifră şi atât. Ce e clar e că Sony lucrează la o nouă consolă, care o va înlocui pe cea actuală, lansată în noiembrie 2020. Între timp am mai avut sub versiuni, că B Chassis şi C Chassis, cu modificări de ventilaţie şi şuruburi de fixare pe suport.

O lansare în septembrie a unui PS5 Pro sau Slim s-ar alinia la fix cu viitorul joc Marvel’s Spider-Man 2. Actorul vocal pentru Venom din acest joc a oferit un indiciu în această direcţie. De văzut dacă şi noul PS5 se va găsi la fel de greu ca PS5.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizchina