OnePlus prezintă căştile Nord Buds 2: ANC şi corp compact la 70 de de euro

Scris de | 5 aprilie, 2023
OnePlus prezintă căştile Nord Buds 2: ANC şi corp compact la 70 de de euro

Pe lângă telefonul OnePlus Nord CE 3 Lite, OnePlus a dezvăluit pe 4 aprilie şi o nouă pereche de căşti. E vorba despre OnePlus Nord Buds 2, care vine cu ANC şi un corp compact, cu tijă scurtă, cum nu prea mai vedem azi.

Acestea sunt căşti de buget, cu preţ de 70 de euro şi se pot cumpăra deja în Europa. Produsul poate reduce zgomotul cu până la 25 decibeli, prin anulare activă de zgomot, la care contribuie şi dopul din silicon. Autonomia oferită de o singură cască este de 5 ore cu ANC şi 7 ore fără ANC. Căştile suportă încărcare rapidă şi au nevoie de 10 minute pentru a oferi 5 ore de ascultare.

Tocul de transport şi încărcare oferă un total de 27 de ore de autonomie cu ANC şi 36 fără. Aidoma modelului anterior, Nord Buds-urile noi au drivere de 12.4 mm şi suportă acustică Dolby Atmos. Există şi un tuner Dirac şi un egalizator Sound Master, ambele accesibile prin aplicaţia HeyMelody pe telefon. Căştile se conectează via Bluetooth 5.3 şi au şi suport Fast Pair şi mod de gaming cu latenţă redusă la 94 ms.

Suportă codec AAC şi vin cu un corp rezistent la perspiraţie şi ploaie. Controlul tactil se face prin apăsarea pe tija cea scurtă. Nord Buds 2 va fi disponibil pe alb sau gri, dar se poate personaliza cu stickere oferite în cutie.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena