God of War Ragnarok primeşte un update New Game+ cu extra armuri, level cap

Scris de | 6 aprilie, 2023
God of War Ragnarok primeşte un update New Game+ cu extra armuri, level cap

God of War Ragnarok, unul dintre cele mai de succes jocuri din 2022 a primit o actualizare importantă. E vorba despre New Game+, care e mai mult decât o rejucare a titlului pe un nivel de dificultate sporit. Ce este în plus aflaţi mai jos.

New Game+ aduce în God of War Ragnarok extra content care să facă jocul tentant din nou pentru gamerii de pe PS4 şi PS5. Ca în orice mod de acest gen, avem şansa de a păstra tot echipamentul găsit în prima completare a jocului. NG+ aduce o serie de armuri noi, care activează mecanici noi. Armura Zeus îţi creşte magia şi damage-ul vrăjilor, dar creşte riscul de a lua damage.

Spartan Armor elimină toate boost-urile de status şi perk-urile şi îţi face provocarea mai mare. Armor of the Black Bear şi Ares Armor aduc extra abilităţi, ca Defense crescut şi o creştere a probabilităţii de a primi item-uri rare. Sunt şi multe opţiuni de personalizare pentru armurile deja existente, dacă vreţi să schimbaţi look-ul. A crescut şi nivelul maxim (level cap) pentru inamici şi pentru jucător.

Orice echipament de nivel 9, inclusiv arme sau scuturi se pot transforma în versiuni Plus, cu extra opţiuni de progresie. Convertirea de echipamente îţi aduce monede speciale, cu care poţi cumpăra noi Enchantments. Puterile Engravings şi Badge se pot aplica la nivel de amuletă, nu doar pentru armuri, ceea ce e un plus. Iar dacă vrei provocare mai mare, există şi Burdens, enchantment-uri care îţi scad stats pentru a face jocul mai greu.

Arena de sparring e acum mai mare şi are noi inamici şi primim şi un mod alb/negru pentru o experienţă mai cinematică.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget