iStyle AFI Controceni face upgrade la Apple Premium Partner: Ce se schimbă și care sunt ofertele speciale care marchează această redeschidere

Scris de | 6 aprilie, 2023
iStyle AFI Controceni face upgrade la Apple Premium Partner: Ce se schimbă și care sunt ofertele speciale care marchează această redeschidere

Rețeaua iSTYLE anunță deschiderea primului magazin Apple Premium Partner din România. Noul concept a fost implementat în locația iSTYLE din mall AFI Cotroceni și va deveni accesibil publicului începând din data de 8 aprilie.

Transformarea a presupus un design complet nou, similar cu magazinele Apple din întreaga lume. Interiorul este extrem de spațios, având o suprafață de circa 200 de mp, de două ori mai mare decât înainte, un număr triplu de produse și specialiști de vânzări cu cea mai înaltă calificare pentru a asigura experiența de cumpărături specifică Apple Store.

Investiția totală în noul magazin s-a ridicat la peste 1 milion de euro și a cuprins renovarea, mobilierul și oferta pentru deschidere.

Design reînnoit în conformitate cu stilul Apple

Designul magazinului a fost creat de o echipă de designeri specializați la sediul Apple din Cupertino. Toate echipamentele provin de la furnizori cu care Apple lucrează direct, de exemplu mesele rotunjite sunt din SUA, iar mobilierul din Germania. O altă caracteristică o reprezintă faptul că magazinul va putea funcționa fără o casă de marcat fizică în viitorul apropiat.

Produse disponibile imediat

În noul spațiu, afișarea produselor și accesoriilor Apple este mai importantă decât înainte. Numărul de vitrine închise este redus la minimum, astfel încât clienții pot încerca cu ușurință produsele expuse pe suprafețe deschise fără ajutorul personalului.

Servicii de service chiar și în decurs de o zi

iSTYLE va oferi servicii permanente de service, inclusiv înlocuirea ecranului unui iPhone sau a bateriei în aceeași zi. Mai mult, clienții vor avea acces la o gamă largă de soluții de plată – pe lângă serviciile de plată Easy Upgrade și pachetele de servicii iSTYLE Comfort, sunt puse la dispoziție o schemă de credit pentru produse și un serviciu de compensare a echipamentelor uzate.

Personal de specialitate și workshop-uri

Magazinul va avea angajați specializați care au beneficiat de formare exclusivă pentru partenerii Apple Premium și care vor oferi în mod regulat training gratuit și workshop-uri deschise publicului larg. Ele vor începe din primăvară acestui an cu subiecte de interes pentru fanii Apple, cum ar fi: operarea MacOS pentru începători, sfaturi și trucuri pentru utilizatorii avansați de Mac și un curs de editare video.

Consultanța corporate continuă

iSTYLE pune un accent mare pe deservirea antreprenorilor și a companiilor mici și mijlocii, motiv pentru care un membru al personalului specializat în utilizatori corporate și cu experiență financiară în acest sens întărește echipa.

În 2022, iSTYLE a avut o cifră de afaceri de 111,5 milioane de euro, cu 39% mai mare decât în anul precedent. Tot anul trecut, a înregistrat o dublare a precomenzilor datorită cantității mai mare de produse alocate.

Ofertă specială sâmbătă, 8 aprilie

Pentru a sărbători deschiderea magazinului Apple Premium Partner în AFI Cotroceni, iSTYLE își recompensează clienții cu oferte speciale. Începând cu 08 aprilie, de la ora 10.00, primii 100 de clienți care vor achiziționa un MacBook Air vor primi o husă de protecție cadou. De asemenea, va exista o promoție în exclusivitate pentru MacBook Air, cel mai popular notebook.

Etichete: , , , , ,