Nvidia lansează GeForce RTX 4070 în România, iar prețul este unul destul de bun. Cât costă noua placă video a „echipei verzi”

Scris de | 13 aprilie, 2023
Nvidia lansează GeForce RTX 4070 în România, iar prețul este unul destul de bun. Cât costă noua placă video a „echipei verzi”

Nvidia a anunțat noul GeForce RTX 4070, începând de la 3,349 RON. Iar dacă arhitectura NVIDIA Ada Lovelace și DLSS 3 nu sunt suficient de palpitante, pentru o perioadă limitată, gamerii care cumpără anumite plăci video GeForce RTX seria 40 sau desktop-uri cu anumite plăci video GeForce RTX seria 40 primesc bundle-ul Overwatch 2 Ultimate Battle Pass. De asemenea, NVIDIA a anunțat că RTX Remix runtime va fi open source, iar NVIDIA Reflex vine în mai multe titluri, precum Counter-Strike 2.

GeForce RTX 4070 aduce arhitectura NVIDIA Ada Lovelace și DLSS 3 la 3,349 RON

Astăzi NVIDIA anunță noua placă video GeForce RTX 4070, care aduce arhitectura NVIDIA Ada Lovelace și DLSS 3 la prețuri începând cu 3,349 RON, oferind gamerilor placa video potrivită cu care să se joace cele mai noi titluri la setări maxime, rezoluție 1440p și cu care pot face streaming sau pot crea conținut mai rapid cu accelerări RTX și unelte bazate pe inteligența artificială.

Beneficiile GeForce RTX 4070 din platforma NVIDIA RTX includ NVIDIA DLSS 3, NVIDIA Reflex, driverele NVIDIA Game Ready, RTX Video Super Resolution și altele. GeForce RTX 4070 cu DLSS 3 este în medie de 1.7 ori mai rapidă decât RTX 3070 Ti cu DLSS 2. De asemenea, este cu 20% mai rapidă, în medie, în jocuri tradiționale, dar reducând consumul mediu cu 23%. 

Plăcile video GeForce RTX 4070 vor fi disponibile începând cu 13 aprilie în variante Founders Edition (acolo unde sunt disponibile) precum și implementări stock-clocked și factory-clocked de la parteneri precum ASUS, Colorful, Gainward, GALAX, GIGABYTE, INNO3D, KFA2, MSI, Palit, PNY și ZOTAC. Plăcile video GeForce RTX 4070 vor fi disponibile și în sisteme deja create de la producători de top în întreaga lume. 

Cumpără GeForce RTX și primești Overwatch 2 Ultimate Battle Pass

Gamerii care achiziționează anumite plăci video GeForce RTX 4090, 4080, 4070 Ti și noul 4070 sau sisteme deja create cu aceste plăci video începând de acum și până pe 8 mai, 2023, vor primi Overwatch 2 Ultimate Battle Pass și 1,000 de monede Overwatch 2, în valoare de 40$.

Overwatch 2 Ultimate Battle Pass Bundle include:

  • Sezonul 4 Premium Battle Pass
    • 2,000 monede Overwatch 
    • 20 Tier Skips
    • Infinite Guard: 76 Legendary Skin
    • Infinite Ace D.Va Epic Skin
    • Infinite Airwings Weapon Charm
  • 1,000 de monede adiționale Overwatch 2

NVIDIA RTX Remix Runtime Open Source, disponibil acum

RTX Remix, noua platformă de la NVIDIA pentru modare și remasterizare a jocurilor clasice DirectX 8 sau 9 cu tehnologie RTX precum ray tracing, NVIDIA DLSS și texture îmbunătățite de AI are o componentă majoră care este acum open-source, disponibilă de astăzi. 

RTX Remix, parte din suita de aplicații NVIDIA Studio este compusă din două elemente centrale care lucrează împreună pentru a permite modderilor să remasterizeze jocuri clasice de PC: RTX Remix creator toolkit și un RTX Remix runtime custom.

RTX Remix creator toolkit, construit pe NVIDIA Omniverse și folosit pentru a dezvolta Portal cu RTX permite celor care vor să modeze jocuri să aloce anumite asset-uri și lumini în scena remasterizată și să folosească inteligența artificială pentru a le reconstrui. RTX Remix creator toolkit Early Access va sosi curând. 

RTX Remix runtime capturează o scenă dintr-un joc și înlocuiește asset-uri în playback în timp ce adaugă tehnologie RTX, precum patch tracing, DLSS 3 și Reflex în joc. Dezvoltatorii de moduri deja folosesc RTX Remix runtime din Portal cu RTX pentru a crea scene ray traced în numeroase jocuri clasice. 

RTX Remix runtime este disponibil pe GitHub astăzi cu licență MIT. Modarea este despre comunitate, iar faptul că RTX Remix runtime este open source va ajuta dezvoltatorii de moduri să extindă capabilitățile Remix în și mai multe jocuri clasice de PC, pe lângă extinderea tipurilor de moduri care pot fi făcute atunci când RTX Remix creator toolkit este lansat.

Counter-Strike 2 vine cu Reflex! 9 din top 10 jocuri de tip shooter competitiv au acum Reflex! 

Mult anticipatul Counter-Strike 2 va avea support pentru NVIDIA Reflex.

Etichete: , , , , , ,