Zalando se va folosi de ChatGPT ca să îți aleagă ținutele

Scris de | 19 aprilie, 2023
Zalando se va folosi de ChatGPT ca să îți aleagă ținutele

Tehnologia OpenAI, cum ar fi ChatGPT, permite clienților să pună întrebări folosind propriii termeni și cuvinte din fashion, ajutându-i să navigheze prin oferta Zalando într-un mod mai intuitiv. Prima versiune beta a asistentului de fashion Zalando va fi disponibilă pentru un grup restrâns de clienți în această  primăvară.

Zalando va lansa în curând varianta beta a unui asistent de fashion susținut de ChatGPT pe aplicația și platformele web Zalando. Acest lucru va permite companiei să se folosească de AI generativ pentru a îmbunătăți experiența de shopping online.

Cu noul asistent de fashion, clienții vor putea naviga prin oferta Zalando folosind propriile cuvinte sau termeni din fashion, rezultând un proces mai intuitiv. De exemplu, dacă un client întreabă „Cu ce ar trebui să mă îmbrac pentru o nuntă la Madrid în mai?”, asistentul de fashion al Zalando poate înțelege că acesta este un eveniment formal, care este vremea în Madrid în luna mai și, prin urmare, să furnizeze o explicație scrisă, cu recomandări de îmbrăcăminte pe baza acelei întrebări. Acest lucru ar putea fi combinat cu preferințele clienților, cum ar fi brandurile pe care le urmăresc și produsele disponibile pentru dimensiunile lor, pentru a oferi o selecție cât mai personalizată de produse.

Cu răspunsurile sale, asistentul de fashion al Zalando va oferi clienților produse relevante, permițându-le să aibă conversații continue pentru a-și analiza rezultatele. Prima versiune beta va fi activată pentru un grup selectat de clienți până în primăvară, cu asistență atât în engleză, cât și în germană și va fi disponibilă în Germania, Irlanda, Regatul Unit și Austria.

Odată cu lansarea primei versiuni a asistentului de fashion, Zalando pune bazele dezvoltării viitoare, care ar putea include, printre altele, sfaturi despre fashion și beauty sau crearea de ținute.

Etichete: , , , , ,