ASUS aduce dispozitivul de gaming ROG Ally în România pe 11 mai

Scris de | 26 aprilie, 2023
ASUS aduce dispozitivul de gaming ROG Ally în România pe 11 mai

După succesul lui Steam Deck au început să apară diferite clone şi rivali şi asta a stimulat chiar şi giganţi ca ASUS să intre în luptă pe această piaţă. E vorba despre ASUS ROG mai precis, care a anunţat dispozitivul portabil ROG Ally, ce primeşte azi o dată de lansare în România.

Pe 11 mai va debuta în ţara noastră acest hibrid, despre care tocmai am aflat extra detalii. „Consola” va sosi cu un ecran de 7 inch cu acoperire a spaţiului de culoare 100% sRGB şi protecţie Gorilla Glass Victus. ASUS a dezvăluit că ecranul suportă AMD FreeSync cu VRR, o premieră pentru un ecran de terminal portabil.

ASUS a dezvăluit şi că ROG Ally oferă până la 8 ore de autonomie, dar în anumite condiţii: luminozitate de 150 de nits, anumite setări de aplicaţii, iluminarea dezactivată. Va exista şi conectivitate Wi-Fi 6E, dar nu şi 4G din ce ştim până acum. Va folosi un procesor AMD Ryzen Z1 şi va cântări 608 grame. Ecranul va avea un refresh rate de 120 Hz şi rezoluţie Full HD. Recent au apărut informaţii şi despre un controller pentru Ally, ASUS ROG Raikiri Pro.

Încă nu cunoaştem preţul, dar cei de la PC Gamer speculează că va fi sub 1000 de dolari şi va exista şi o ofertă cu Xbox Game Pass pe 3 luni la debut.

Etichete: , , , ,

Sursa: Notebookcheck