HONOR Magic5 Pro, lansat oficial în România: Preț, specificații complete și disponibilitate

Scris de | 28 aprilie, 2023
HONOR Magic5 Pro, lansat oficial în România: Preț, specificații complete și disponibilitate

HONOR anunță lansarea oficială în România a smartphone-ului HONOR Magic5 Pro, un device flagship dezvăluit pentru prima dată la Mobile World Congress 2023. Fiind cel mai recent flagship din cadrul gamei premium HONOR Magic Series, HONOR Magic5 Pro oferă progrese în materie de design, display, fotografie și performanță.

Design simetric

HONOR Magic5 Pro are rame simetrice ce au curbură dublă îngustă pe ambele părți și un design Star Wheel Triple Camera care stă ca piesă centrală pe spate, îmbinând astfel curbele întâlnite în peisajele naturale și în arhitectura modernă în design-ul dispozitivului de ultimă generație.

HONOR Magic5 Pro cântărește doar 219g și are o grosime de 8.77mm. Pe lângă acest design, HONOR Magic5 Pro este rezistent la apă și praf IP68, oferind o protecție eficientă împotriva prafului, ploii și a apei.

Quad-Curved Floating Screen

Dotat cu un ecran LTPO de 6.81 inci și cu un ecran unic Quad-Curved Floating Screen, HONOR Magic5 Pro garantează o experiență de vizionare mai bună, indiferent dacă utilizatorii navighează, se joacă sau citesc. Echipat cu o tehnologie de îmbunătățire a luminozității ecranului, seria HONOR Magic5 oferă o luminozitate maximă HDR de 1800 niți, asigurând imagini mai clare chiar și în lumina soarelui. Cu Dual-Luminance Calibration pentru o luminozitate standard de 120 de niți la interior și de 800 de niți la exterior, HONOR Magic5 Pro oferă o acuratețe mai bună a culorilor afișate pe ecran.

HONOR Magic5 Pro dispune, de asemenea, de un Discrete Display Chipset care îmbunătățește calitatea vizuală a imaginilor în mișcare. Oferind, în același timp, un efect HDR (High Dynamic Range) permanent activat pentru a îmbunătăți claritatea video, chipset-ul oferă o rată de cadre mai mare cu un consum de energie mai mic pentru o experientă de joc mai lungă. Certificat cu HDR10+ și IMAX Enhanced, HONOR Magic5 Pro le permite utilizatorilor să se bucure de videoclipuri și filme la o calitate optimizată.

HONOR Magic5 Pro dispune de funcții care atenuează oboseala ochilor, fiind dotat cu o emisie redusă de lumină albastră, certificată de către TÜV Rheinland, și cu funcția Dynamic Dimming care stimulează lumina naturală. Smartphone-ul include și alte caracteristici inovatoare pentru confortul ochilor, precum Circadian Night care îmbunătățește calitatea somnului și un ecran LTPO de 2160Hz Pulse Width Modulation (PWM) care minimizează pâlpâirea ecranului, bun pentru cei care petrec ore îndelungate în fața smartphone-ului.

Sistemul de camera foto și video

HONOR Magic5 Pro dispune de un sistem de cameră principală triplă care cuprinde o cameră wide de 50MP, o cameră ultra wide de 50MP și o cameră Telephoto de 50MP. Cu o dimensiune crescută a senzorului pentru o performanță superioară de detectare a luminii, HONOR Magic5 Pro produce fotografii de înaltă definiție cu detalii mai diverse, indiferent de condițiile de iluminare.

De data aceasta, HONOR Magic5 Pro se mândrește cu o nouă tehnologie Ultra Fusion Computational Optics, un algoritm optic computațional care completează sistemul de cameră foto, îmbunătățind claritatea imaginii la un zoom de 3,5x-100x. O tehnologie care diferențiază astfel dispozitivul de alte smartphone-uri de pe piață.

Echipat cu noul HONOR Image Capture, HONOR Magic5 Pro debutează cu un nou “Milisecond Falcon Capture” permițând utilizatorilor să imortalizeze scene complexe cu o ușurință și claritate remarcabile. Utilizatorii pot, de asemenea, sa fotografieze clar scenele în condiții de iluminare slabă cu o viteză mare, datorită capacităților Super Night Capture.

În plus, HONOR Magic5 Pro dispune și de AI Motion Sensing Capture care este capabil să identifice automat punctul cel mai înalt al unei sărituri și să captureze cadrul în definiție clară. Pentru a testa tehnologia, HONOR a încheiat un parteneriat cu Guinness World Records, folosind HONOR Magic5 Pro pentru a capta automat momentul uimitor al celui mai înalt Slam Dunk printre picioare.

Totodată, HONOR Magic5 Pro dispune de IMAX Enhanced Movie Master care le permite utilizatorilor să filmeze și să editeze videoclipuri la nivel cinematografic, totul de pe smartphone-ul lor. 

Performanță facilitată de o tehnologie de ultimă generație

Alimentat de cea mai recentă platformă Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform de la Qualcomm, HONOR Magic5 Pro oferă o performanță flagship, permițând o productivitate și un divertisment sporit în orice moment. Cu prima arhitectură de antenă autonomă Wi-Fi și Bluetooth din industrie, HONOR Magic5 Pro îmbunătățește performanța Wi-Fi cu 200% și reduce latența Wi-Fi cu 30%, în comparație cu design-ul tradițional al antenelor din industrie.

Echipat cu 66W W Wired și 50W Wireless HONOR SuperCharge, HONOR Magic5 Pro este dotat cu o baterie de 5100mAh care permite o utilizare neîntreruptă timp de o zi întreagă.

Rulând cel mai recent MagicOS 7.1 bazat pe Android 13, HONOR Magic5 Pro oferă o serie de caracteristici inteligente, precum MagicRing pentru conectivitate între mai multe dispozitive și Magic Text pentru recunoașterea inteligentă a textului.

Pentru a optimiza performanța jocurilor, MagicOS 7.1 dispune și de un GPU Turbo X îmbunătățit, care asigură un frame rate mai mare și mai stabil, cu un consum redus de energie. De asemenea, folosind UFS 4.0 pentru flash memory, HONOR Magic5 Pro are o viteză de stocare de până la 4000 Mbps, o îmbunătățire de 100% față de UFS 3.1. În plus, dispozitivul adoptă cel mai recent Dynamic Random Access Memory (DRAM) LPDDR5X care permite utilizatorilor să recupereze mai rapid datele de stocare.

Confidențialitate și securitate

HONOR Magic5 Pro dispune de un sistem de securitate Dual-TEE, dezvoltat împreună cu Qualcomm, care oferă protecție la nivel hardware pentru datele utilizatorilor. Echipat cu un Discrete Security Chipset, HONOR Magic5 Pro oferă securitate mai bună pentru parole și date biometrice, precum ID-urile faciale și amprentele digitale.

Aducând îmbunătățiri la AI Privacy Call 2.0, soluția HONOR în ceea ce privește sunetul, HONOR Magic5 Pro introduce tehnologia Energy Spatial Control, o premieră în industrie, care generează unde sonore opuse pentru a preveni scurgerea de sunet în convorbirile telefonice private. În timp ce oferă o îmbunătățire de 100%  în privința volumului apelurilor pentru o experiență de comunicare mai clară, AI Privacy Call 2.0 asigură că în contextul în care utilizatorul se află într-un mediu aglomerat, dar liniștit, precum un lift, persoanele din apropiere nu pot auzi clar vocea apelantului.

Culoare, preț și disponibilitate

HONOR Magic5 Pro este disponibil în culorile Black și Meadow Green.

Începând cu 27.04.2023, HONOR Magic5 Pro poate fi achiziționat în România prin intermediul partenerilor Altex, Orange, Media Galaxy, Vodafone, pornind de la 5999 RON.

Etichete: , , , , ,