Razer lansează o colecție de periferice alături de ROBLOX

Scris de | 28 aprilie, 2023
Razer lansează o colecție de periferice alături de ROBLOX

Colecția Razer | Roblox include trei dintre cele mai populare periferice dezvoltate de Razer: Razer Orochi V2, mouse-ul wireless pentru dispozitive mobile, tastatura mecanică Razer BlackWidow V3 și căștile wireless Razer Barracuda X, compatibile cu multiple platforme. Fiecare produs din colecție poartă simbolul Roblox și este însoțit de un obiect virtual exclusiv, ce poate fi activat folosind codul din pachet. Iată mai mute detalii:

  • Razer Orochi V2 este un mouse wireless cu greutate mică și de dimensiuni reduse, fiind ideal pentru cei cu palme mai mici. Datorită tehnologiilor Razer HyperSpeed Wireless și Bluetooth, utilizatorii se pot bucura de un mouse precis și rapid care îmbunătățește experiența de a explora lumile virtuale, eliminând dezordinea cauzată de cabluri. Noul Razer Orochi V2 – Roblox Edition include un rucsac virtual,  Razer Cyberpack.
  • Razer BlackWidow V3, face parte din gama de tastaturi Razer și este un model echipat cu switch-uri mecanice fiabile de tip Green, care oferă un răspuns tactil accentuat, îmbunătățind astfel experiența de tastare. Tastatura vine cu un model special de taste albe realizate din ABS cu tratament UV și iluminare Razer Chroma RGB, care le permite utilizatorilor să personalizeze tastatura după bunul plac. Tastatura Razer BlackWidow V3 – Roblox Edition vine la pachet cu o pereche de aripi virtuale, Razer Cyber Wings.
  • Razer Barracuda X sunt o pereche de căști deosebit de confortabile, cu greutate redusă, compatibile cu multiple platforme, printre care PC, console și dispozitive mobile. Cu o durată de funcționare de până la 50 de ore la o singură încărcare, utilizatorii se pot bucura de conversații clare cu prietenii în timp ce explorează universul Roblox. Căștile Razer Barracuda X – Roblox Edition vin la pachet cu un coif virtual, Razer Cyber Helmet.

Perifericele Razer x Roblox sunt deja disponibile, pe pagina Razer, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor și au următoarele prețuri:

Razer Orochi V2 – ROBLOX Edition 99,99 Euro
Razer BlackWidow V3 – ROBLOX Edition 259,99 Euro
Razer Barracuda X – ROBLOX Edition 159,99 Euro

Etichete: , , , , , , ,