Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Z Fold 5 dezvăluie un Z Fold 4 mai rafinat

Scris de | 29 aprilie, 2023
Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Z Fold 5 dezvăluie un Z Fold 4 mai rafinat

În ultima săptămână am aflat că Samsung plănuieşte să lanseze telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 5 şi Galaxy Z Flip 5 mai devreme decât predecesorii lor, în iulie în loc de august. Acum vedem şi scăpări ale lui Galaxy Z Fold 5, sub forma imaginilor de mai jos.

Dacă ne luăm după imagini, atunci Samsung Galaxy Z Fold 5 va fi un Galaxy Z Fold 4 mai rafinat. Surse din Coreea de Sud spun că abia în 2024 la Z Fold 6 vom vedea o schimbare majoră de design. În 2023 totuşi Samsung merge pe aceeaşi linie că în 2022. Aparent noul venit nu adoptă nici măcar modulul foto în stil Galaxy S23, cum se zvonea, cu inele metalice în jurul camerelor.

Schimbarea cea mare se petrece totuşi la nivel de balama, una stil picătură, care va permite o închidere etanşă a celor două jumătăţi de ecran, fără goluri. Corpul va deveni astfel mai subţire, când terminalul e închis. Z Fold 5 e aşteptat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 la interior, suport pentru stylus S-Pen, certificare IPX7 şi 12 GB RAM.

Telefonul va mai aduce şi un ecran pliabil de 7.6 inch, un AMOLED cu refresh rate de 120 Hz. Tot 120 Hz are şi ecranul cover, ecranul extern, cu diagonală de 6.2 inch. Camera din spate va avea 50 MP pentru senzorul principal, 12 MP pentru cel ultrawide şi 10 MP pentru telephoto. Aparent ni se pregătesc şi îmbunătăţiri legate de speakere.

Etichete: , , ,

Sursa: Sammobile