Revolut îți oferă din nou ocazia de a obține criptomonede printr-un curs Learn & Earn cu platforma Avalanche

Scris de | 2 mai, 2023
Revolut îți oferă din nou ocazia de a obține criptomonede printr-un curs Learn & Earn cu platforma Avalanche

Revolut lansează un nou curs despre criptomonede și face un pas mai departe în misiunea sa de a crește cunoștințele utilizatorilor despre tokenuri și blockchain. Acest al cincilea curs este dezvoltat împreună cu Avalanche, un blockchain care utilizează Web3 pentru a ajuta dezvoltatorii de software și afacerile. Avalanche, al cărui simbol este tokenul AVAX, reprezintă una dintre cele mai recente criptomonede puse la dispoziția clienților Revolut. 

Funcția „Learn & Earn” a fost concepută pentru a ajuta clienții să-și completeze informațiile despre criptomonede și subiecte înrudite precum blockchain-urile și despre cele mai populare tokenuri și protocoale. În ultimul an, „Learn & Earn” și-a consolidat  rolul de a transforma jargonul cripto într-un limbaj mai accesibil unei audiențe mai extinse.

Până în prezent, patru cursuri despre criptomonede au fost introduse în aplicația Revolut: Crypto BasicsPolkadot1Inch și Polkadot Bonus. Impactul acestui conținut educațional a fost remarcat de cea de a doua ediție a Pulse Report, un studiu realizat de compania de consultanță 11FS. Potrivit acestui studiu, „Learn & Earn” a fost desemnat drept unul dintre „starurile în domeniul criptomonedelor” în 2022 pentru „abordarea simplă și distractivă”. 

Cursurile prezintă informațiile de bază despre criptomonedele oferite de Revolut. Nivelul cunoștințelor despre criptomonede este testat prin chestionare simple și scurte, la finalul cursurilor. Clienții pot obține până la 15 euro în tokenurile native după completarea corectă a tuturor chestionarelor. 

Al cincilea curs Revolut, realizat în colaborare cu Avalanche și dedicat criptomonedei AVAX, este format din două lecții cu următoarea structură: : 

  • Lecția 1: Introducere în Avalanche – Clienții vor afla ce este protocolul Avalanche și cum funcționează acesta. De asemenea, lecția arată și care sunt principalele deosebiri dintre Avalanche și alte blockchain-uri. 
  • Lecția 2: Cum scalează Avalanche? Participanții vor afla despre conceptul de Subrețea și cum contribuie modelul de scalare al Avalanche la ecosistemul cripto, fără a determina o creștere a taxelor de tranzacționare (gas tax).  

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,