Telefonul pliabil OnePlus Fold se va lansa în august

Scris de | 5 mai, 2023
Telefonul pliabil OnePlus Fold se va lansa în august

Suntem într-o perioadă propice pentru zvonistică şi cel mai nou zvon îi vede pe cei de la OnePlus lansând un prim telefon pliabil în luna august a acestui an. Se pare că va fi mai degrabă un OnePlus Fold, decât un OnePlus Flip.

OnePlus confirmase deja că pregăteşte un produs de acest gen, menţionând la MWC 2023 ca debutul său va veni în a doua jumătate a anului 2023. Acum zvonacul Max Jambor a partajat pe Twitter că produsul va fi disponibil din august. Faptul că Samsung a mutat în iulie debutul lui Galaxy Z Flip 5 şi Galaxy Z Fold 5 mă face să cred că ştia ceva de acest debut.

Mai e şi lansarea lui Google Pixel Fold de săptămâna viitoare şi cea a telefoanelor pliabile Motorola din iunie. Nu avem specificaţii pentru OnePlus Fold, dar ştim că vor fi unele de flagship. OP a înregistrat deja trademark-ul pentru numele OnePlus V Fold şi V Flip, asta cel puţin în China. Zvonacii afimă că Flip-ul va debuta totuşi mai degrabă în 2024.

Mă aştept la un ecran intern de 8 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, sau 8+ Gen 1, că tot e la modă iar, ecran extern de cel puţin 6 inch, plus 12 GB RAM şi baterie de cel puţin 4500 mAh. O cameră triplă ar fi în spate, cu senzor principal de 50 MP.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena