Uber lansează Uber Black, ride sharing cu mașini de lux și șoferi cu rating minim de 4.85

Scris de | 11 mai, 2023
Uber lansează Uber Black, ride sharing cu mașini de lux și șoferi cu rating minim de 4.85

Uber lansează propriul serviciu premium în România: Uber Black. Acesta oferă pasagerilor oportunitatea de a călători în vehicule de ultimă generație, precum Mercedes-Benz Clasa E, Volkswagen ID.4 sau Tesla Model 3. În plus, odată cu lansarea Uber Black, compania își propune să răspundă cererii tot mai mari de servicii premium de ridesharing în România, oferind pasagerilor o opțiune sigură, fiabilă și confortabilă.

Serviciul este disponibil doar în București. În lume, produsul poate fi utilizat în mai multe orașe, precum Londra, Paris sau New York.

Avantajele Uber Black

  1. Șoferi de top la fiecare cursă. Șoferii care aleg să conducă cu Uber Black trebuie să mențină un rating minim de 4.85 și să fie licențiați conform legislației în vigoare. 
  1. Clasa business a ridesharing-ului. Serviciul oferă mașini premium cu scaune din piele, spațiu pentru picioare și un nivel superior de confort. Pasagerii se pot aștepta la aceeași calitate în fiecare cursă, cu modele de la branduri precum Lexus sau Jaguar.
  1. Opțiuni gândite pentru a oferi pasagerilor cursa ideală. Pasagerii vor beneficia de o cursă așa cum își doresc. Aceștia își pot personaliza călătoria cu doar câteva apăsări de buton în aplicație, pentru a transmite preferințele șoferilor:
  • Modul Silențios: dacă pasagerii au nevoie să răspundă la mail-uri sau vor doar să se relaxeze, cursa poate fi una silențioasă prin simpla apăsare a unui buton. Dacă, în schimb, preferă o conversație, pot selecta această opțiune. 
  • Ajutor cu bagajele: pasagerii pot anunța șoferii că au nevoie de ajutor pentru bagajele lor. 
  • Controlul temperaturii: pasagerii pot comunica temperatura pe care o doresc înainte de a urca în autovehicul.  
  1. Preluări mai flexibile. Pasagerii se pot bucura de mai mult timp pentru a ajunge la mașină – 5 minute până la aplicarea taxei de așteptare, față de cele 3 minute disponibile în alte servicii precum UberX.

„Odată cu lansarea celui mai nou produs al nostru, ne bucurăm că putem îndeplini așteptările și preferințele pasagerilor Uber. Aducem un nou nivel de lux și confort experienței de ridesharing din România, contra unui cost puțin mai ridicat decât pentru Uber Comfort. Credem că lansarea Uber Black în București va asigura o ofertă unică pentru confortul pasagerilor.”, spune Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber, pentru regiunea Europei Centrale și de Est. 

Cum funcționează

  1. Comandă
    Deschide aplicația și introdu destinația în caseta „Încotro?”. După ce te asiguri că adresele de preluare și destinație sunt corecte, selectează opțiunea Uber Black din partea de jos a ecranului. Apoi, apasă pe Confirmă Uber Black.

După ce se va găsi o mașină, vei vedea fotografia șoferului și detaliile mașinii și vei putea urmări pe hartă sosirea acestuia la locul de preluare.

  1. Călătoria
    Înainte de a te urca în mașină, asigură-te că detaliile mașinii corespund celor pe care le-ai văzut în aplicație.

Șoferul știe deja destinația și cel mai rapid traseu, dar, dacă dorești, poți alege un traseu preferat.

  1. Coboară
    Vei plăti automat prin metoda de plată înregistrată, așa că poți să cobori din Uber Black imediat ce ajungi la destinație. Nu uita să oferi rating șoferului. 

Etichete: , , , , ,