Căştile Beats Studio Buds+ anunţate oficial: ANC superior şi autonomie sporită

Scris de | 18 mai, 2023
Căştile Beats Studio Buds+ anunţate oficial: ANC superior şi autonomie sporită

Apple a anunţat un nou produs în această săptămână, dar nu vă aşteptaţi la un iPhone SE sau vreo tabletă, ci la o pereche de căşti din seria Beats. A debutat noul Beats Studio Buds+, cu ANC superior şi autonomie crescută.

ANC (Anulare Activă de Zgomot) este un atribut găsit tot mai des pe căştile moderne şi nu lipseşte nici aici. Ce remarc din prima e designul transparent al căştilor, care mă duce cumva cu gândul la brandul Nothing. Noile earbuds de la Beats au un cip proprietar care suportă pairing one touch cu dispozitivele Apple.

Există şi suport Hey Siri şi Apple Find My, plus trecere între dispozitive via iCloud. Noutatea de aici e faptul că aceste buds sunt compatibile şi cu Google Fast Pair, Google Find My Device şi trecerea audio între o gamă mai largă de dispozitive şi sisteme de operare. Apple afirmă că ANC-ul şi captarea vocii în timpul apelurilor pe Studio Buds+ este mult îmbunătăţită mulţumită microfoanelor de 3 ori mai mari.

Primiţi şi suport pentru acustică spaţială pentru Dolby Atmos. Căştile vin cu certificare IPX4, pentru rezistenţa la stropire. Studio Buds+ oferă până la 9 ore de autonomie la playback, iar Apple afirmă că ajung la un total de 36 de ore cu tot cu tocul de încărcare USB-C. O alimentare rapidă de 5 minute îţi oferă o oră de ascultare.

Produsul vine pe negru, alb sau transparent şi costă de la 200 de euro.

Etichete: , , , ,