ChatGPT devine aplicaţie pe iOS, în curând ajunge şi pe Android

Scris de | 20 mai, 2023
ChatGPT devine aplicaţie pe iOS, în curând ajunge şi pe Android

ChatGPT a ajuns la o nouă etapă în evoluţia sa şi tocmai a devenit aplicaţie pe iOS şi în curând şi pe Android. Deocamdată OpenAI a lansat aplicaţia doar în Statele Unite şi avem detalii despre ea mai jos.

Aplicaţia oferă răspunsuri instant la întrebări, sfaturi pentru cei care le cer, inspiraţie creativă sau input profesionist. Aplicaţia suportă input vocal mulţumită modelului de recunoaştere vocală open source Whisper. Poate sincroniza istoricul de chat din versiunea web de ChatGPT şi de pe alte device-uri de pe care eşti logat.

Abonaţii cu plată ChatGPT Plus pot primi acces la GPT-4, versiunea upgradată şi au şi early access la funcţii care vor sosi pe viitor, plus timpi mai buni de răspuns. Utilizatorii iOS găsesc aplicaţia în App Store, deocamdată doar în SUA, dar până în iunie cred că ajunge şi în Europa. Pe parcursul verii aplicaţia ajunge şi pe Android.

ChatGPT Plus costă 19.99 dolari pe lună, iar aplicaţia ChatGPT îţi permite să începi o conversaţie pe computer şi să o termini pe iPhone sau invers. Nu veţi vedea reclame în aplicaţia iOS a lui ChatGPT. Ai nevoie de un iPhone cu minim iOS 16 sau o versiune mai nouă, deci de la iPhone 8 în sus.

Etichete: , , , ,

Sursa: CNN