Google vrea acum să lanseze un telefon pliabil cu clapetă Pixel Flip

Scris de | 20 mai, 2023
Google vrea acum să lanseze un telefon pliabil cu clapetă Pixel Flip

La început de lună mai Google a lansat în cadrul I/O 2023 un telefon pliabil Google Pixel Fold, dar nu se opreşte aici. A pus ochii acum pe segmentul pliabilelor cu clapetă şi vrea să producă un Pixel Flip. Avem detalii mai jos.

Noul produs va fi similar cu Samsung Galaxy Z Flip şi Motorola RAZR, poate şi OPPO Find N Flip. Bătălia e parcă mai acerbă acolo, deoarece Motorola ar trebui să lanseze 2-3 pliable cu clapetă pe 1 iunie 2023, iar Samsung pregăteşte mari schimbări de format pentru Galaxy Z Flip 5 pe 26 iulie. Se va trece la o diagonală mai mare pentru ecranul cover.

OPPO tocmai a trecut la pliabile de genul odată cu Find N2 Flip şi OnePlus ar pregăti şi ea un telefon de genul. Conform lui Tom’s Guide, product managerul Google Pixel George Hwang ar fi declarat la Google I/O 2023 într-un interviu că Google are un interes în a crea şi a produce un clamshell care să facă o echipa bună cu Pixel Fold. Întrebat despre un Pixel Flip a spus:

Ne uităm întotdeauna la diferite tipuri de device-uri, diferite tipuri de tehnologii şi este cu adevărat interesant. Cu siguranţă ne uităm la asta.

Pixel Fold e totuşi ţinta principală a celor de la Google, pe partea de pliabile în acest moment. Google vrea să exploreze temeinic formatul „book” al pliabilelor înainte să intre în alte zone. Dorinţa a fost de a crea un terminal pe care utilizatorul să vrea să îl aibă cu el în fiecare zi. Preţul de 1799 dolari ar putea totuşi speria publicul.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Phone Arena