Mortal Kombat 1 primeşte dată de lansare şi primul trailer

Scris de | 20 mai, 2023
Mortal Kombat 1 primeşte dată de lansare şi primul trailer

După ce am aflat că următorul joc Mortal Kombat se va numi Mortal Kombat 1, acum vedem şi primul său trailer şi aflăm şi data de lansare. MK 1 este un reboot al seriei, mai degrabă decât MK12-le pe care îl aşteptam. Trailerul e dramatic.

Universul Mortal Kombat renaşte, creat de către zerul de foc Liu Kang. Jocul primeşte un nou sistem de lupte, noi moduri de joc şi noi Fatalităţi. E un vibe puternic de Double Dragon când apar Scorpion şi Sub-Zero în imagine. WB Games şi NetherRealm Studios au creat un nou univers, în care zeii fac legea şi se luptă cu muritorii care s-au antrenat zeci de ani pentru momentul special.

Fenomenul Mortal Kombat ajunge la aniversarea a 30 de ani de existenţă, iar directorul creativ Ed Boon sărbătoreşte cu acest trailer. MK trăieşte o perioadă de aur, după ce filmul din 2021 a fost bine primit şi a primit şi un sequel. Şi jocurile de la MK9 încoace au pus capăt unei secete de inspiraţie şi succes, fiind foarte iubite de jucători.

Precomenzile jocului au început deja, iar cei care le fac îl primesc pe Shang Tsung ca personaj jucabil. Jucătorii de pe PlayStation şi Xbox vor primi acces la beta, disponibil din august. Jocul va sosi pe PS5, Xbox Series X şi S, Nintendo Switch şi PC prin Epic Games Store şi Steam. MK1 va introduce şi Kameo Fighters, o serie de personaje unice partenere care vă pot asista în lupte.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: The Verge