Computex 2023: MSI prezintă un laptop Stealth 16 realizat cu Mercedes AMG

Scris de | 31 mai, 2023
Computex 2023: MSI prezintă un laptop Stealth 16 realizat cu Mercedes AMG

Computex 2023 e în plină desfăşurare şi MSI a adus la acest reputat shwo tech un laptop de gaming realizat în parteneriat cu Mercedes AMG. E vorba despre MSI Stealth 16, un laptop de gaming cu un design, materiale şi culori inspirate de Mercedes.

Numele complet al produsului este MSI Stealth 16 Mercedes AMG Motorsport. Avem de-a face cu o ediţie specială de Stealth 16, care vine cu un logo al scuderiei pe capac şi pe alimentator. Zona de ventilaţie e inspirată de logo-ul AMG, iar butonul Power gri are inscripţia „Start engine”. Nu uităm de modele speciale cu inspiraţie auto pe diferite elemente ale laptopului, inclusiv bara space sau balamaua.

Şasiul acestui laptop vine pe nuanţa unică Selenite Gray şi implică un aliaj de magneziu cu aluminiu. Laptopul cântăreşte sub 2 kilograme şi măsoară sub 20 de mm în talie. Avem şi iluminare per key RGB, iar tastatura e una cu tehnologie Steelseries. Laptopul are şi un ambalaj special, cu mouse şi mouse pad branduit Mercedes, drive USB, pouch, cabluri.

Cât despre specificaţii, laptopul adoptă un procesor Intel Core i9-13900H, cu 14 nuclee şi 20 de fire de execuţie. Poate atinge până la 5.4 GHz şi puteţi face rost de dispozitiv cu o placă grafică până la NVIDIA GeForce RTX 4070. Încă nu e clar ce TGP are placă, dar e probabil una de 150W.

Laptopul se va lansa în a doua jumătate a anului, dar nu îi ştim preţul.

Etichete: , , ,