Viewsonic a prezentat în România noile game de monitoare și proiectoare

Scris de | 31 mai, 2023
Viewsonic a prezentat în România noile game de monitoare și proiectoare

ViewSonic a avut plăcerea de a dezvălui în mod oficial portofoliul său de soluții vizuale în cadrul unui eveniment exclusiv în România. Acesta a fost o oportunitate de a prezenta ultimele lansări ale companiei și de a aduce în prim-plan tehnologia dezvoltată pentru experiențele vizuale.

Prezentarea a fost suținută de Valentin Spătaru, Country Sales Manager Romania & Bulgaria la Viewsonic și Mert Gundogdu, Marcom Manager – Turkey & CEE.

Cu o istorie în producția de soluții vizuale, ViewSonic continuă să se afirme în domeniu. Evenimentul de prezentare a portofoliului a fost un prilej bun pentru a evidenția gama variată de produse, precum monitoare performante, proiectoare realiste și soluții de afișaj profesionale.

Printre produsele prezentate s-a numărat și linia de monitoare cu tehnologii precum Gama ColorPro, care este creată pentru fotografi și designeri. Sunt 3 monitoare care dispun de colorimetru pentru calibrarea cu Adobe Photoshop, și există opțiuni de monitor pentru cei cu deficiențe de vedere, spre exemplu daltoniști.

Etichete: , , , ,