Viewsonic a prezentat în România noile game de monitoare și proiectoare

Scris de | 31 mai, 2023
Viewsonic a prezentat în România noile game de monitoare și proiectoare

ViewSonic a avut plăcerea de a dezvălui în mod oficial portofoliul său de soluții vizuale în cadrul unui eveniment exclusiv în România. Acesta a fost o oportunitate de a prezenta ultimele lansări ale companiei și de a aduce în prim-plan tehnologia dezvoltată pentru experiențele vizuale.

Prezentarea a fost suținută de Valentin Spătaru, Country Sales Manager Romania & Bulgaria la Viewsonic și Mert Gundogdu, Marcom Manager – Turkey & CEE.

Cu o istorie în producția de soluții vizuale, ViewSonic continuă să se afirme în domeniu. Evenimentul de prezentare a portofoliului a fost un prilej bun pentru a evidenția gama variată de produse, precum monitoare performante, proiectoare realiste și soluții de afișaj profesionale.

Printre produsele prezentate s-a numărat și linia de monitoare cu tehnologii precum Gama ColorPro, care este creată pentru fotografi și designeri. Sunt 3 monitoare care dispun de colorimetru pentru calibrarea cu Adobe Photoshop, și există opțiuni de monitor pentru cei cu deficiențe de vedere, spre exemplu daltoniști.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , ,