Preţul lui Samsung Galaxy Watch 6 a fost dezvăluit înainte de lansare

Scris de | 20 iunie, 2023
Preţul lui Samsung Galaxy Watch 6 a fost dezvăluit înainte de lansare

Samsung va ţine un eveniment oficial la final de lună iulie iar atunci va prezenta atât telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 5 şi Galaxy Z Flip 5, cât şi seria de tablete Tab S9. Acum aflăm şi preţurile noilor ceasuri Galaxy Watch 6, care vor debuta la aceeaşi dată.

O scăpare din Franţa dezvăluie preţurile în euro pentru cele două smartwatch-uri, Galaxy Watch6 şi Galaxy Watch6 Classic. Sursa afirmă că modelul cel mic, cel de 40 mm Samsung Galaxy Watch6 va sosi pe nuanţele crem şi „grafit” şi va costa 319 euro. Asta în versiunea Bluetooth, iar cea 4G ajunge la 369.99 euro.

Scăparea mai indică şi faptul că versiunea de 44 mm pe argintiu şi „grafit” costă 349.99 euro pentru cea cu Bluetooth şi 399.99 euro pentru cea cu 4G. Versiunea Classic e ceva mai elegantă şi premium şi va porni de la 419.99 euro pentru modelul negru sau argintiu, de 43 mm şi fără 4G. Vrei 4G? Te costă 469 euro.

Varianta mai mare, de 47 mm va sosi pe negru sau argintiu şi costă 449.99 euro pentru ediţia Bluetooth şi 499 euro pentru cea 4G. Nu vom mai avea model Pro cum primim pe seria Galaxy Watch 5 din 2023. Posibil să vedem bundle-uri şi oferte atractive pe viitor. Ce ştim despre specs? Că seria Galaxy Watch 6 va sosi cu un procesor mai bun, un Exynos W930, upgrade de la W920 de pe Galaxy Watch 4 şi 5.

Se pare totuşi că avem mai degrabă un overclocking al chipului trecut, decât ceva complet nou. Se zvoneşte şi că Samsung va aduce ecrane microLED pe seria de produse, ceva ce am auzit şi pentru Apple Watch Ultra 2. E totuşi prea devreme pentru acea tehnologie pe ceas. De văzut şi ce noutăţi avem la capitolul funcţii de fitness şi sănătate, după ce precedenta generaţie a adus mecanismul Body Composition.

Avem şi EKG, monitorizare tensiune arterială, senzor de puls, SpO2, VO2 Max.

Etichete: , , ,

Sursa: Notebookcheck