ASUS ZenFone 10 are specificaţiile la vedere şi noi imagini scăpate pe web

Scris de | 24 iunie, 2023
ASUS ZenFone 10 are specificaţiile la vedere şi noi imagini scăpate pe web

În doar câteva zile, pe 29 iunie ASUS va prezenta noul său flagship, telefonul ZenFone 10. Acesta va rămâne la abordarea mignonă a predecesorului, va păstra şi spatele rugos şi camera duala. Azi aflăm noi specificaţii ale sale şi vedem imagini proaspete cu el.

Deja am văzut randari cu ZenFone 10 care îi dezvăluiau designul şi variantele de culoare. Acum apar noi imagini, care cobororeaza informaţiile de până acum. Confirmă printre altele prezenţa unui jack audio de 3.5 mm, ceva rar pe telefoanele din ziua de azi, mai ales pe flagship-uri. ASUS nu a oferit detalii despre specificaţiile telefonului, în afară procesorului Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 de la bord.

Ştim că va avea şi un ecran de 5.9 inch, încărcare wireless şi o stabilizare pe bază de gimbal pe 6 axe. Sursa precizează şi că ASUS ZenFone 10 va integra un panou AMOLED de 5.9 inch cu rezoluţie Full HD+ şi cu refresh rate de 120 Hz. Va avea două configuraţii: cu 8 sau 16 GB RAM şi cu 256 sau 512 GB stocare. Bateria de 5000 mAh se va încărca la 30 sau 40W.

Surprinde faptul că primim o cameră principală de 200 MP, alături de una de 8 MP ultrawide în spate. În fata găsim o cameră selfie de 32 MP. În ce priveşte designul, ASUS ZenFone are certificare IP68, vine cu o ramă metalică şi spate din plastic. ASUS a dezvăluit din greşeală şi un preţ de 749 de dolari, nu chiar rău pentru un model cu Snapdragon 8 Gen 2.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena