Nothing Phone (2) şi Phone (1) primesc sunete de la Swedish House Mafia, un composer

Scris de | 27 iunie, 2023
Nothing Phone (2) şi Phone (1) primesc sunete de la Swedish House Mafia, un composer

Nothing continuă să îşi facă telefoanele mai cool, de această dată prin intermediul lansării unui sound pack creat de Swedish House Mafia. Primim şi un composer Glyph şi alte noutăţi.

Nothing Phone (2) va fi prezentat oficial pe 11 iulie şi ne apropiem tot mai mult de acea dată. Am tot avut teasere şi leak-uri pentru telefon, am aflat că va avea muchii mai curbate şi noi elemente luminoase Glyph. Acum aflăm că grupul muzical Swedish House Mafia a compus un Glyph Sound Pack exclusiv pentru noul terminal.

Îl puteţi asculta în materialul ce a primit embed mai sus. Phone (2) va sosi cu noul Glyph Composer la bord, care îţi permite să personalizezi şi chiar remixezi sunetele custom de la Swedish House Mafia. Apeşi pe diferite pad-uri pentru a activa combinaţii de sunet şi lumina şi a îţi crea propria sonerie Glyph.

Şi cine are Nothing Phone (1) se bucura de acelaşi tratament, prin intermediul unei actualizări software. Nothing Phone (2) este aşteptat să debuteze luna viitoare, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 la interior şi cu un preţ de baza de 470 de euro.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena