OnePlus Nord 3 va avea o cameră de flagship, cu senzor Sony IMX890

Scris de | 28 iunie, 2023
OnePlus Nord 3 va avea o cameră de flagship, cu senzor Sony IMX890

Următorul telefon important pregătit de OnePlus ar putea fi unul cu 24 GB RAM sau un model midrange. Acesta din urmă este OnePlus Nord 3, al cărui design a fost recent dezvăluit pe Twitter. Va sosi în două variante de culoare.

OnePlus însăşi a confirmat designul noului telefon, imaginea fiind postată de către preşedintele şi COO-ul companiei, Kinder Liu. Nord 3 va aduce un sistem triplu de camere în spate, iar terminalul va fi disponibil în două variante de culoare şi finisaje. E vorba despre verde cu finisaj lucios şi negru cu finisaj satinat.

Apare din nou şi celebrul buton slider pentru alerte, care a lipsit de pe modelele Nord mai recente. Avem parte şi de un emiţător infraroşu sus, folosit pentru a controla set top box-uri, televizoare, aparate de aer condiţionat. OnePlus a anunţat deja că va mai dezvălui detalii despre prdouse pe 5 iulie în cadrul unui Summer Launch Event.

La acelaşi eveniment apar şi OnePlus Nord CE 3, căştile OnePlus Nord Buds 2r şi OnePlus BWZ2 ANC. OnePlus Nord 3 ar fi un rebranding de OnePlus Ace 2V din China, care va avea un senzor principal foto de flagship, un Sony IMX890 de 50 de megapixeli, cu OIS inclus. L-am găsit deja pe OnePlus 11 şi OnePlus 11R. Telefonul va aduce şi până la 16 GB RAM şi va suporta şi RAM-Vita (RAM virtual).

Nord 3 va opta pentru un procesor MediaTek Dimensity 9000 şi va folosi un ecran generos, de 6.74 inch cu rezoluţie 1.5K şi refresh rate de 120 Hz. Bateria de 5000 mAh se va încărca la 80W. Pe lângă camera de 50 MP avem şi una ultrawide de 8 MP şi una Macro de 2 MP.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena