Primul telefon cu 24 GB RAM va fi Nubia Red Magic 8S Pro

Scris de | 28 iunie, 2023
Primul telefon cu 24 GB RAM va fi Nubia Red Magic 8S Pro

Trăim vremuri memorabile, când telefoanele mobile încep să aibă dotări redutabile, demne de PC-urile de gaming. Mai nou ni se pregătesc nu unul, ci două telefoane cu 24 GB RAM la bord, iar unul a fost deja confirmat.

E vorba despre Nubia Red Magic 8S Pro, care va sosi pe 5 iulie, cu procesorul încă neanunţat Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 la interior. Pe de altă parte teaserele companiei par să indice mai degrabă sosirea telefonului cu un procesor clasic Snapdragon 8 Gen 2 înăuntru. Nubia a dezvăluit şi frecvenţa la care va rula procesorul, 3.36 GHz.

Asta spre deosebire de Red Magic 8 Pro, care avea un nucleu prime Snapdragon 8 Gen 2 tactat la maxim 3.2 GHz. Nubia a mai confirmat deja că acest model va aduce 24 GB RAM, dar aici se opresc specificaţiile cunoscute. Fiind vorba de Nubia, mă aştept şi la un ventilator mare, cu iluminare RGB, ecran de 165 Hz, butoane de gaming laterale şi o consolă pentru tuning de resurse.

Celălalt model de telefon cu 24 GB RAM la interior are toate şansele să fie un model realme, posibil o rudă a lui realme GT Neo 5 240W, cel prezentat la MWC 2023. Aparent şi OnePlus are un model cu 24 GB RAM pregătit de sosire, o versiune de OnePlus Ace 2 Pro.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena