Razer Moray combină căştile de gaming cu monitoarele pro in ear

Scris de | 28 iunie, 2023
Razer Moray combină căştile de gaming cu monitoarele pro in ear

Razer a lansat un accesoriu audio care trece dincolo de conceptul de căşti in ear: e mai mult un monitor in ear pentru gaming. Se numeşte Razer Moray şi este promovat ca o soluţie ideală pentru streaming sau maratoane de gaming.

Ca să fie mai clar, avem aici un IEM (in ear monitor) şi nu o pereche de earbuds sau vreun headset. Produsul vine cu certificare THX şi include componente ca un cablu împletit Y şi drivere hibrid. Razer consideră că încă e loc pe piaţă pentru jack-ul audio de 3.5 mm. Noul său monitor in ear Moray are un design ergonomic discret şi se va potrivi perfect în ureche, într-un mod natural.

Forma acestor căşti este gândită aşa încât să scadă oboseala utilizatorului. Sunetul său certificat THX acoperă o gamă între 20 şi 24.000 Hz, cu sensibilitate de 106 decibeli. Această performanţă audio vine mulţumită unei combinaţii hibrid de armatură echilibrată şi drivere dinamice, care vor optimiza treble-ul şi basul.

Căştile Moray sunt conectate la cabluri detaşabile OFC MMCX, acoperite cu material împletit şi au design tip „memorie”, modelându-se pe ureche. Nu avem ANC aici dar avem izolare pasivă a zgomotului, care taie până la 36 de decibeli. Preţul este de 129 dolari pe Amazon.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget