Noii ochelari smart de la Lenovo au şi funcţie de binoclu, pe lângă AR

Scris de | 29 iunie, 2023
Noii ochelari smart de la Lenovo au şi funcţie de binoclu, pe lângă AR

Odată cu lansarea headsetului Vision Pro de la Apple s-a deschis drumul pentru o evoluţie a căştilor şi headseturilor rivale cu AR, VR. Acum Lenovo simte nevoia să pluseze, integrand un soi de sistem binoclu pe ochelarii săi Lenovo Morningstar G2.

Vorbim despre ochelari AR cu un sistem 1080p stereoscopic (display light engine). Aceşti ochelari sunt atât uşori ca greutate, cât şi ieftini. Lenovo G2 light vine cu un senzor pe 9 axe, cu un algoritm fusion şi transmitere a luminii de 50%. Asta garantează că utilizatorul continuă să vadă display-ul în vreme ce vede şi mediul din jur.

G2 light foloseşte date IMU pentru a asigura stablitatea imaginii şi utilizarea confortabilă. Dispozitivul adoptă un sistem anti shake pe bază de cloud şi AI, care înseamnă şi un consum redus de energie, latenţă redusă şi o rotire a unghiului vizual first person, cu un unghi foarte larg. Lenogo G2 light oferă modalităţi multiple de interacţiune, de la privire, la atingerea ecranului, gesturi, butoane şi altele.

Se poate conecta la iPhone sau terminal Android şi suportă Screencast. E gândit pentru aplicaţii industriale, visual management, ghiduri de mentenanţa, colaborare remote şi inspecţie remote. Are şi capacitate de recunoaştere folosind AI şi devine util pentru tururi ghidate de muzeu. Ochelarii au browser web 3D, player holografic, captura instant şi o serie de aplicaţii dedicate.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina