Razer lansează mouse-ul Cobra şi Cobra Pro: RGB customizabil şi 5 profiluri de alternat

Scris de | 30 iunie, 2023
Razer lansează mouse-ul Cobra şi Cobra Pro: RGB customizabil şi 5 profiluri de alternat

Razer continuă să ne echipeze cu „jucării” pentru vară şi tocmai a lansat două variante de mouse-uri Cobra. E vorba despre Cobra şi Cobra Pro, mouse-uri de gaming cu iluminare RGB şi multiple moduri de conexiune.

Razer Cobra Pro este un mouse premium de gaming, care e doldora de butoane şi opţiuni de personalizare. Are un design simetric şi ergonomic şi oferă nu mai puţin de 7 butoane în zona de sus, două lateral şi unul jos. Fiecare e complet customizabil, iar Cobra Pro stochează 5 profiluri în memorie, fiecare adaptat la jocul pe care îl joci. Are şi integrare cu Razer Hypershift, care adaugă temporar încă un set de funcţii fiecărui buton.

Nu lipseşte iluminarea RGB, iar Cobra Pro etalează 11 zone tunabile Chroma RGB, cu 17 milioane de culori din care să alegeţi. Cobra Pro pare să preia şi din dotările unui Basilisk V3. Include un senzor optic Focus Pro 30K şi switch-uri de ultimă generaţie, unele optice. Se integrează perfect şi cu Razer Mouse Dock Pro, care se vinde separat şi creşte polling rate-ul la 4000 Hz.

Bateria de la bord îi oferă până la 100 ore de utilizare când se face conexiunea prin tehnologia HyperSpeed Wireless şi 170 de ore prin Bluetooth tradiţional. Mai vine şi cu cablu USB-C pentru încărcare rapidă. Costă 120 dolari.

Varianta standard de Razer Cobra are doar cablu şi are doar 8 butoane customizabile. Costă doar 40 de dolari, are switch-uri optice de generaţie a treia, cu viaţă de 90 de milioane de click-uri. Sensibilitatea este de 8500 DPI.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina