OnePlus Nord Buds 2R sunt cele mai ieftine căşti OnePlus, vin cu suport Dolby Atmos

Scris de | 6 iulie, 2023
OnePlus Nord Buds 2R sunt cele mai ieftine căşti OnePlus, vin cu suport Dolby Atmos

OnePlus a fost pe val pe 5 iulie 2023, lansând două telefoane OnePlus Nord, dar şi o pereche de căşti OnePlus Nord. E vorba despre OnePlus Nord Buds 2R, cele mai ieftine căşti scoase de OnePlus până acum. Ce dotări oferă ele aflaţi mai jos.

Aceste căşti TWS suportă Dolby Atmos şi oferă suport pentru Fast Pair şi Bluetooth 5.3. Buds 2R au căşti cu tijă ovală şi vin cu un design discret, care nu seamănă cu cel al clonelor de AirPods. Practic avem aici o versiune light de Nord Buds 2, cu acelaşi design, dar fără anulare de zgomot. Includ drivere de 12.4 mm, suport Bluetooth 5.3 şi microfoane duale cu anulare a zgomotului în apeluri cu AI.

Aceste buds suportă codecuri AAC şi SBC şi au design cu certificare IP55, deci cu rezistenţă la stropire. OnePlus Nord Buds 2R oferă 8 ore de playback per cască şi autonomia totală ajunge la 38 de ore cu tot cu tocul de transport. OnePlus oferă aici un algoritm AI Clear Call, care blochează zgomotul de fundal pentru a oferi o blocare a zgomotului de fundal. Oferă şi o lateniă de 94 ms, una scăzută numai bună pentru gaming.

Nord Buds 2R vine pe gri şi albastru şi costă 24.5 euro.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice