Bateria lui Samsung Galaxy S24 Ultra a fost dezvăluită

Scris de | 14 iulie, 2023
Bateria lui Samsung Galaxy S24 Ultra a fost dezvăluită

Chiar dacă ne apropiem de lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 5 şi Galaxy Z Flip 5, ele nu sunt singurele flagshipuri Samsung care înregistrează scăpări în aceste zile. Samsung Galaxy S24 Ultra e subiectul scăpării de azi, care se referă la bateria sa.

Aflăm că în sfârşit va trece la încărcarea la 65W, după ce S Ultra-urile au stat pe la 45W ceva vreme. De fapt şi 45W e o raritate pentru Galaxy S-uri. Lucrurile se vor schimba de îndată ce Samsung adoptă baterii stacked, tehnologie preluată de la vehiculele electrice. Conform zvonacului @RGCloudS, bateria stacked va sosi şi pe S24 Ultra şi pe S24+.

Totul depinde de lanţul de furnizori. În acest moment Samsung face teste cu baterii produse la o fabrică din China şi aşteaptă să extindă producţia, în urma unei achiziţii de echipament. Bateriile stacked se pot încărca mai rapid, acesta ar fi avantajul lor. Atât S24 Ultra, cât şi S24+ ar avea baterii de 5000 mAh, conform zvonurilor şi scăpărilor apărute online.

Ultra va primi răcire suplimentară, care îi va permite încărcare mai eficientă. S24 rămâne blocat la 25W încă un an. Aşteptam seria S24 prin ianuarie sau februarie 2024, cu o cameră telephoto în minus pe S24 Ultra aparent.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena