iPhone 15 ar putea primi o versiune roz; Ce alte culori apar?

Scris de | 18 iulie, 2023
iPhone 15 ar putea primi o versiune roz; Ce alte culori apar?

Dacă Crimson Red pare să fie culoarea specială a lui iPhone 15 Pro, iPhone 15 ar putea sosi într-o versiune roz. Pe lângă roz avem parte şi de verde şi galben, toate opţiuni care revin de la generaţii trecute.

Scăpările legate de design vin de la ShrimpApplePro, care a descoperit o postare pe Weibo a unui angajat Foxconn. Gigantul american va lansa o versiune de bază a lui iPhone 15 în nuanţe light, pe lângă Midnight şi Starlight. Va include şi culori ca verde, roz şi galben. E ciudat că în leak nu apare deloc albastrul, deci Apple nu ar avea vreun plan pentru un iPhone 15 albastru. Versiunea Product (RED) e că de obicei în cărţi, pentru o cauză caritabilă.

E încă neclar şi dacă toate culorile sunt disponibile chiar de la debut. Apple ar putea păstra câteva nuanţe pentru ciclul de refresh ce apare peste câteva luni de la debut. Asta s-a întâmplat cu iPhone 14, care a primit variante mov şi galbn la început de an 2023. iPhone 15 Pro ar primi şi o versiune Dark Blue, în afară de Crimson Red.

Seria iPhone 15 e aşteptată prin septembrie 2023, incluzând un model de bază, un Plus, un Pro, dar şi un Pro Max sau Ultra.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina