Telefonul RedMagic 8S Pro vine în Europa, cu ventilator iluminat RGB, 16 GB RAM

Scris de | 19 iulie, 2023
Telefonul RedMagic 8S Pro vine în Europa, cu ventilator iluminat RGB, 16 GB RAM

Piaţa telefoanelor de gaming s-a comprimat serios în ultima vreme, fiind împărţită între ASUS ROG Phone şi Nubia Red Magic. Razer Phone nu mai avem, Black Shark nu mai dă semne de viaţă şi nici Legion Phone nu mai avem. Ei bine în Europa tocmai a sosit telefonul RedMagic 8S Pro şi aflaţi mai jos preţul şi versiunile sale.

RedMagic 8S Pro are o versiune de procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 superioară celei clasice, cu un salt de frecvenţă, la 3.36 GHz. GPU-ul Adreno a primit şi el un boost, iar Red Magic promite o creştere de performanţă de 5%. 3 versiuni au ajuns în Europa pentru acest telefon, Midnight, Platinum şi Aurora.

Cea din urmă e cea mai interesantă, având spate transparent şi lăsând la vedere componente precum un ventilator cu iluminare RGB. Acel ventilator vine pe toate 3 versiunile, apropo. Avem parte şi de butoane tactile laterale pentru gaming, cu sensibilitate crescută, dar şi până la 16 GB RAM şi 512 GB stocare, disponibile pe versiunea Aurora doar.

Pentru Europa avem parte de o versiune mai slabă a bateriei lui Nubia Red Magic 8S PRo. Ea se încarcă la 65W în loc de 80W, dar bateria a rămas la 6000 mAh. O armă secretă a acestui produs este sistemul de răcire ICE 12.0 Magic Cooling, care a fost regândit pentru a include gel de răcire, vapor chamber de 2068 de milimetri cubi, plăci de răcire din cupru, plus grafen.

Sistemul de disipare a căldurii are 11 straturi, inclusvi unul VC în dublu stradat. Ventilatorul ajunge la 20.000 de RPM şi are palete „shark fin”

Preţuri:

  • Midnight: 650 euro
  • Platinum: 780 euro
  • Aurora: 800 euro

Etichete: , , , , ,

Sursa: fonearena