Bumble a lansat o aplicaţie separată pentru cei care caută doar prieteni

Scris de | 27 iulie, 2023
Bumble a lansat o aplicaţie separată pentru cei care caută doar prieteni

Aţi remarcat probabil în ultimii ani o extindere a scopului principal al aplicaţiilor de dating şi dincolo de cuplarea a două persoane. Există şi secţiuni de prietenie sau grupare a unor oameni după interese şi evenimente la care participă. Acum Bumble şi-a externalizat funcţia BFF cu o aplicaţie dedicată.

Aplicaţia de dating Bumble a anunţat pe final de luna iulie că lansează o aplicaţie separată, „Bumble for Friends”. Pentru început e destinată utilizatorilor din Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Filipine, Marea Britanie şi SUA. BFF Mode apărea în aplicaţia principală în 2016, iar acum, odată cu noua aplicaţie îşi externalizează funcţiile legate de conexiuni platonice între persoane.

Nu s-a făcut totul la întâmplare, ci după teste ample, inclusiv în Marea Britanie. La momentul testelor s-a descoperit faptul că modul BFF reprezintă 15% dintre utilizatorii activi lunar ai aplicaţiei. Acum softul e disponibil pe câteva pieţe. Se poate descărca gratuit din Google Play şi App Store, dar evident are IAP-uri, precum subscripţie săptămânală, lunară, pe 3 luni, 6 luni sau chiar pe viaţă.

Abonamentul aduce beneficii precum swipe-uri nelimitate, „Backtrack” pentru swipe-urile la stânga, filtre avansate, mod incognito, super swipe-uri şi boost-uri. Acestea te ajută să fii observat mai uşor. Utilizatorii pot crea un profil axat pe interesele lor şi pe tipul de prieteni pe care îl caută.

Bumble afirmă că pe pieţele unde s-a lansat BFF, utilizatorii îşi pot porta profilul spre nouă aplicaţie. Odată gata migraţia, modul BFF nu va mai disponibil în aplicaţia principală Bumble.

Etichete: , , , ,