Apple lucrează la două documentare despre Lionel Messi

Scris de | 14 august, 2023
Apple lucrează la două documentare despre Lionel Messi
Foto: Inter Miami

Deja nu mai este un secret că Apple a avut de jucat un rol important în venirea lui Lionel Messi în MLS, liga de fotbal americană. Ba mai mult, de la sosirea acestuia în Statele Unite, vânzările pentru MLS Season Pass au crescut, acesta permițând celor care îl achiziționează să vizioneze toate meciurile din ligă. Iar acum Apple vrea să profite de popularitatea superstarului argentinian într-un nou mod: filmând două seriale documentare despre acesta, care vor apărea pe serviciul de streaming Apple TV+.

Primul dintre cele două proiecte a fost deja anunțat în luna iunie, și va urmări povestea lui Messi de-a lungul Cupelor Mondiale, culminând cu victoria Argentinei din Qatar, în decembrie anul trecut. De asemenea, Bloomberg spune că există planuri și pentru un al doilea documentar, care va acoperi strict perioada pe care o va petrece în MLS.

Serialul documentar despre Cupa Mondială va avea patru episoade, iar cel care va acoperi cariera lui Messi în MLS va avea șase. Ambele sunt produse de Smuggler Entertainment și vor avea include conținut exclusiv cu Lionel Messi. Nu există însă titluri momentan pentru cele două producții, și nici vreo dată de lansare nu a fost anunțată.

Apple TV+ are deja mai multe documentare despre sport în portofoliul său, precum They Call Me Magic (despre Magic Johnson), Super League (despre încercarea recentă a cluburilor mari din Europa de a se separa de FIFA și a crea propria lor ligă), Real Madrid: Until The End (despre cucerirea ultimului trofeu al Ligii Campionilor de către Real Madrid, în sezonul 2021-2022), Make or Break (despre lumea surfingului profesionist) și, cea mai recentă adiție din portofoliu, Stephen Curry: Underrated.

Etichete: , , , , , , , ,

Sursa: Apple is now working on two Lionel Messi documentary series