Xiaomi Band 8 Pro este aici: brăţara de fitness cu ecran de 1.74 inch, 14 zile de autonomie

Scris de | 15 august, 2023
Xiaomi Band 8 Pro este aici: brăţara de fitness cu ecran de 1.74 inch, 14 zile de autonomie

La evenimentul Xiaomi de pe 14 august, compania chineză a prezentat atât telefonul pliabil MIX Fold 3, cât şi noua brăţară de fitness Band 8 Pro. Aceasta are toate şansele să vină în Europa spre final de an, sau cel târziu în 2024.

Avem de-a face cu un dispozitiv cunoscut şi ca Mi Band 8 Pro, care vine cu un ecran AMOLED de 1.74 inch, cu refresh rate de 60 Hz. Afişează 16.7 milioane de culori şi are densitate de 336 PPI. Ecranul este destul de luminos, ajungând până la 600 de nits, iar brăţara e destul de uşoară şi compactă, cu o greutate de 22.5 grame şi talie de 9.99 mm.

La pachet vine şi o curea din material TPU antibacterial, prietenos cu pielea, dar avem şi curele de piele ca alternative. Noul Mi Band oferă o interfaţă îmbunătăţită, iar pe lângă widgeturi superioare, oferă şi informaţii cu privire la vreme, calendare, programe, 150 de moduri sport şi peste 100 de watch face-uri.

Are şi sistem de poziţionare avansat GNSS, pentru localizare precisă. Bateria oferă până la 14 zile de autonomie, dar cu Always On Display activat ajungea la 6 zile. Mi Band 8 Pro are următoarele sisteme de monitorizare a sănătăţii: puls, nivel de saturaţie a oxigenului, stres, exerciţii de respiraţie, monitorizare somn, sănătate feminină. Suportă şi NFC pentru a plăti contactless.

Corpul său e certificat 5 ATM şi rezistă la apă, până la adâncime de 50 de metri. Produsul costă în jur de 50 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena