Samsung One UI 6 poate fi testat acum în programul Beta pentru seria Galaxy S23

Scris de | 16 august, 2023
Samsung One UI 6 poate fi testat acum în programul Beta pentru seria Galaxy S23

Samsung a anunțat pe 11 august lansarea programului Beta One UI 6 pentru utilizatorii seriei Galaxy S23. Bazat pe Android 14, One UI 6 vine cu o experiență mai prietenoasă pentru utilizatori, aducând un pachet de îmbunătățiri la aplicațiile și caracteristicile Samsung, precum un design mai simplificat și opțiuni mai extinse pentru personalizare. Programul Beta este un precursor important pentru lansarea publică, deoarece permite colectarea și încorporarea feedback-ului real din partea utilizatorilor, asigurându-se că actualizarea oficială a software-ului oferă cea mai bună experiență posibilă.

Multe elemente din One UI 6 au fost ajustate pentru a crea un aspect și o senzație mai moderne, cum ar fi noul font implicit și noile emoji-uri din tastatura Samsung. Quick Panel a fost reimaginat cu o configurație actualizată, care facilitează utilizatorilor accesul la funcțiile pe care le folosesc cel mai des. Acum e mai ușor să ajustezi vizibilitatea ecranului în mișcare, deoarece bara de control a luminozității este disponibilă implicit în Quick Panel. Mai mult, există și o nouă opțiune de acces instantaneu în Quick Panel, care oferă acces mai rapid la setări cu o singură glisare în jos în colțul din dreapta sus al ecranului.

One UI 6 vine și cu numeroase modalități noi de personalizar pe baza obiceiurilor și preferințelor utilizatorilor. De exemplu, acum este posibil să setezi diferite tipuri de lock screen în funcție de Modurile și Rutinele specifice, precum o fotografie liniștitoare cu o pădure în modul Somn. Există, de asemenea, un nou widget personalizat pentru cameră, care le permite utilizatorilor să preselecteze un mod de cameră și o locație pentru salvarea fotografiilor – precum modul portret și un folder special pentru fotografii de tip portret.

Acestea sunt doar câteva dintre îmbunătățirile aduse de One UI 6. Actualizare de software oferă, de asemenea, măsuri de securitate și confidențialitate mai puternice. Utilizatorii seriei Galaxy S23 sunt invitați să se alăture programului beta One UI 6 și să fie printre primii care încearcă cele mai recente îmbunătățiri, împărtășindu-și feedbackul. Programul este disponibil în Statele Unite, Germania și Coreea de Sud începând cu 11 august.

Etichete: , , , , , ,