Iată cum arată OPPO Find N3 Flip, proaspăt scăpat pe web

Scris de | 17 august, 2023
Iată cum arată OPPO Find N3 Flip, proaspăt scăpat pe web

OPPO Find N2 Flip a debutat prin februarie 2023 şi acum deja ne pregătim de un succesor. Cumva Find N2 Flip a dat startul trendului ecranelor externe mari pentru pliabilele cu clapeta. Acum apar şi randari proaspete cu succesorul său, OPPO Find N3 Flip.

Informaţiile provin din India, de la Pricebaba, dar şi de la Digital Chat Station. Avem de-a face aici cu un update faţă de precedenta scăpare, care prezintă un design diferit. Marea schimbare este modul în care arată zona camerei, care acum apare ca un inel care integrează cei 3 senzori şi branding-ul Hasselblad.

Ecranul cover rămâne unul cu orientare mai degrabă verticală şi are acelaşi format şi mărime precum cel de pe Find N2 Flip. Cat despre specs, Find N3 Flip va veni cu un ecran AMOLED LTPO de 6.8 inch şi refresh rate de 120 Hz, plus un ecran Cover AMOLED de 3.26 inch. Inelul camerei va include un senzor principal de 50 MP, un Sony IMX890, cu stabilizare optică, alturi de o cameră de 8 MP ultrawide şi o cameră telephoto de 32 MP.

Telefonul va rula ColorOS 14, bazat pe Android 13. Find N3 Flip a fost certificat pentru a suporta încărcare la 67W, un upgrade de la cei 44W ai predecesorului.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena