EA SPORTS FC 24: Crossplay-ul, confirmat oficial. Ce aduce cea mai așteptată funcție din noul joc

Scris de | 18 august, 2023
EA SPORTS FC 24: Crossplay-ul, confirmat oficial. Ce aduce cea mai așteptată funcție din noul joc

Dacă ești familiar cu comunitatea fanilor jocurilor FIFA (acum EA SPORTS FC 24), știi deja că una dintre cele mai cerute funcții de-a lungul anilor a fost cea de crossplay, adică posibilitatea de a juca de pe o platformă precum PC, spre exemplu, cu prietenii tăi care se află pe alte platforme, precum Xbox Series X/S sau PlayStation 5. Ei bine, aceasta a venit în FIFA 23 în mai multe moduri de joc, însă cel mai așteptat dintre acestea era probabil Pro Clubs, acolo unde poți crea propriul jucător și propria echipă, alături de mai mulți prieteni.

În ultimul Deep Dive, care vorbește despre noutățile aduse în Clubs și VOLTA, aflăm că în sfârșit vom avea crossplay în Clubs în EA SPORTS FC 24. Ba mai mult, funcția va merge și cu consolele de generație mai veche, astfel că nici prietenii care nu au făcut încă upgrade-ul la un PS 5 sau Xbox Series X/S nu vor fi lăsați în urmă. Asta ar putea face din Clubs unul dintre cele mai populare moduri de joc din noul EA SPORTS FC 24.

Pe lângă crossplay, alte noutăți anunțate cuprind un nou mod de a juca Clubs, care include un sezon de ligă și Playoff-uri, la sfârșitul fiecărui sezon, cu recompense în funcție de poziția pe care termină echipa ta. Un alt feature nou este Club Progression, care va permite dezvoltarea clubului alături de prieteni, câștigând fani pentru a vă îmbunătăți reputația și a crește nivelul de expunere al clubului, pornind de la Sunday League (amatori), până la un club cu un stadion imens, demn de a găzdui finale de competiții europene.

În fine, ultimul anunț important din acest Deep Dive se referă la posibilitatea de a folosi noile PlayStyles în Clubs, astfel că dacă vrei să îi oferi jucătorului tău aceeași abilitate de a trimite șuturi puternice a lui Haaland sau un dribbling ucigător, vei putea face asta.

Etichete: , , , , , , ,