Flip.ro oferă acum și tablete recondiționate în oferta sa

Scris de | 22 august, 2023
Flip.ro oferă acum și tablete recondiționate în oferta sa

Flip.ro anunță lansarea unei noi categorii de produse pe platformă. Începând cu 16 august, magazinul oferă spre vânzare și tablete recondiționate la cele mai înalte standarde din industrie. Tabletele sunt disponibile în toate cele 3 piețe în care Flip este prezent – România, Bulgaria și Ungaria. În plus, tabletele recondiționate sunt disponibile și pentru clienții Flip Business.

„Întrebarea pe care am primit-o cel mai des, chiar de la lansare, a fost când vom lansa o nouă categorie de produse și iată că acel moment a sosit, iar acum cei care vor să facă alegeri mai prietenoase cu mediul înconjurător pot cumpăra și tablete recondiționate de Flip. Am preferat să așteptăm ca business-ul nostru să se maturizeze, înainte de a adăuga o nouă categorie de produse, pentru a ne asigura că avem toate condițiile pentru ca recondiționarea să rămână la aceleași standarde înalte cu care ne-am obișnuit clienții în cazul telefoanelor. Am ales tabletele pentru a face acest pas pentru că, atât din punct de vedere software cât și hardware, sunt cele mai similare telefoanelor”, declară Alin Luca, cofondator Flip.ro.

Tabletele recondiționate de pe Flip.ro au aceleași beneficii precum telefoanele recondiționate: sunt verificate cu ajutorul a 67 de teste de calitate hardware și software, au prețuri cu până la 40% mai mici comparativ cu tabletele noi, garanție de minimum 12 luni, sănătatea bateriei de peste 85%, retur gratuit 30 zile, plata în rate, și sunt disponibile prin vânzare și cu serviciul de Try Now Pay Later

Momentan, pe platformă sunt disponibile 13 modele de tablete, toate produse de Apple. Prețurile pentru tablete pornesc de la 689.99 lei pentru iPad 6 9,7″ (2018) versiune WiFi, 64 GB, și pot ajunge până la 5719.99 de lei pentru a 5-a generație de iPad Pro 5 12.9″ (2021), versiunea Cellular de 256GB. Alte modele disponibile pe Flip.ro includ:

  • iPad mini 6 8.3″ (2021) WiFi;
  • iPad 10 (2022) 10.9″ WiFi;
  • iPad Air 5 10.9″ (2022) WiFi;
  • iPad Pro 3 11.0″ (2021) WiFi.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , ,