Razer și Gilette lansează aparatul de bărbierit pentru gameri. Nu, nu este o glumă de 1 aprilie și nu, nu vine cu RGB inclus

Scris de | 24 august, 2023
Razer și Gilette lansează aparatul de bărbierit pentru gameri. Nu, nu este o glumă de 1 aprilie și nu, nu vine cu RGB inclus

Gillette și Razer au anunțat o nouă colaborare în domeniile pentru care sunt recunoscute. Cele două branduri au dezvăluit un nou produs care se află la intersecția dintre design, inovație și tehnologia de ultimă generație: ediția limitată a aparatului de ras GilletteLabs echipat cu Exfoliating Bar personalizat în stilul Razer.

Disponibile în magazine și online de la sfârșitul lunii august, utilizatorii vor putea achiziționa aparatul de ras ”GilletteLabs with Exfoliating Bar”, cea mai nouă inovație marca Gillette, conceput în stilul Razer, având culoarea verde caracteristică și fiind decorat cu sigla firmei.  În plus, gamerii și fanii vor putea intra în contact cu produsul la cele mai mari evenimente de gaming din lume, dar și prin campanii speciale care implică influencerii  și streamerii Gillette Gaming Alliance și Razer.

Cele două branduri au multiple conexiuni, având o istorie de a colabora la multiple evenimente. Ei au explorat de-a lungul anilor posibilitatea de a colabora și mai strâns pentru a-i oferi comunității de gaming un produs util și cu un design special. Cu ocazia lui 1 aprilie Razer a postat în glumă un video cu un mouse care le oferea utilizatorilor posibilitatea de a se bărbieri, un teaser a anunțurilor care urmau să vină. Secvența video s-a bucurat de o popularitate ieșită din comun, semnalând celor două branduri că a venit momentul pentru a implementa colaborarea îndelung planificată.

“După prezentarea Razer Razer de 1 aprilie, am fost inundați de scrisori prin care fanii își exprimau intenția de achiziție. Suntem încântați să le putem oferi fanilor ce-și doreau,” a explicat Ayesha Durante, VP, Global Head of Marketing în cadrul Razer. “Această colaborare dintre cele două branduri a rezultat într-un design dezvoltat împreună, combinând experiența Razer și Gillette pentru a obține un produs performant de cea mai înaltă calitate.”

Colaborarea s-a realizat sub lozinca “Feel Sharp, Play Sharp”, care sugerează că te joci mai bine când te simți îngrijit.

Aparatul de ras ”GilletteLabs with Exfoliating Bar” oferă un bărbierit deosebit de ușor. Prin tehnologia de exfoliere încorporată, acest aparat de ras oferă cea mai bună experiență de bărbierit de la Gillette.

Aparatul de ras ”GilletteLabs with Exfoliating Bar” a debutat recent pe cele mai relevante canale de cultură pentru bărbați, inclusiv reclame difuzate pe durata celor mai mari competiții sportive și activări în cadrul celor mai mari festivaluri. În plus, Gillette a prezentat designul creând astfel cerere în rândul categoriei early adopters și culture drivers. Ca rezultat, brandul este încântat să anunțe cea mai nouă colaborare GilletteLabs cu unul dintre cele mai bune companii de tehnologie din lume, Razer.

Etichete: , , , ,